KĀ IZGATAVOT INDIVIDUĀLAS MĒBELES?

Iekārtojot mājokli ir nepieciešams jau laicīgi saprast to, vai mēbeles tiks pirktas jau gatavas vai tās tiks pasūtītas gatavotas pēc individuāla pieprasījuma. Populāri ir arī pasūtīt dažāda veida moduļu mēbeles, kas ir viegli transformējamas un pielāgojamas klienta vēlmēm un telpai, nevis otrādi. Telpu iekārtojumu var izdomāt arī ar skiču palīdzību, jo tā ir vieglāk izprast un vizualizēt to, kā izskatīsies gala variants. Mēbeļu dizainera padomi un konsultācija ir pieejama daudzos mēbeļu salonos. Ja pērkat jau gatavas mēbeles, jābūt gataviem uz “tas, kas der visiem, neder nevienam” variantu, kad specifiskāku telpas mērogu gadījumos, iegādātais skapis vai virtuves iekārta neder.

VAI VIRTUVES IEKĀRTU VAR PASŪTĪT PĒC PASŪTĪJUMA?

Iebūvējamās virtuves jeb virtuves iekārtas ir pats, pats populārākais mēbeļu veids, ko klienti izvēlas pasūtīt individuāli. Virtuve ir tā telpa, kurā visam ir jābūt parocīgam, ērtam un ergonomiskam, lai ēst gatavošana sagādātu prieku. Virtuves iekārtas izgatavošana nav sarežģīts vai laikietilpīgs process, kā sākuma varētu šķist. Visa veida un izmēra virtuves ir iespējams iekārtot ar mēbelēm, kas ir izgatavotas individuāli. Katram klientam, kurš vēlas pasūtīt virtuves mēbeles pēc pasūtījuma, ir svarīgi, lai tās būtu funkcionālas un parocīgas tieši viņam, tādēļ tiek ņemta vērā katra klienta izteiktā vēlme un realizēta katra nianse.

MŪSDIENĪGAS TV IEKĀRTAS JEBKURAI VIESISTABAI

Vēl viens populārs mēbeļu veids, kas visbiežāk tiek veidots pēc pasūtījuma ir tv iekārtas. Ņemot vērā, ka televīzija mūsdienās ir katrā mājoklī, tad TV iekārtas ir nepieciešamība. Agrāk par TV iekārtām kalpoja milzīgas sekcijas un skapju komplekti, kas aizņēma lielāku daļu telpas, taču mūsdienās tendences un tehnoloģiskās iespējas ir mainījušās, līdz ar to ir iespējams radīt ietilpīgas un funkcionālas mēbeles, kas aizņem maz vietas, turklāt, par interesantu interjera objektu var kalpot arī bīdāmās durvis TV iekārtu plauktiņu paslēpšanai.

MODERNI RISINĀJUMI MĒBEĻU DIZAINAM UN FUNKCIJĀM

Liels, iebūvējams skapis ar kāroto saturu, noteikti ir daudzu sieviešu vēlme un sapnis. Iespēja realizēt mazu daļu no tā – pašu skapi, vairs nav nekāda problēma, turklāt, iebūvējamais skapis ir lielisks risinājums ne tikai guļamistabām, bet arī viesistabās, koridoros un saimniecības telpās. Bīdāmās durvis ir viena no lielākajām šādu skapju priekšrocībām, jo durvju atvēršanai nav nepieciešama papildus brīva vieta telpā, turklāt, apvienojumā ar spoguli, tiek radīts vizuāls efekts, kas palielina telpas platību, piemēram, priekšnamu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.