KVALITATĪVU RIEPU UN DISKU NOZĪME MAŠĪNĀM

Mašīnas riepu tehniskais stāvoklis ir viens no svarīgākajiem aspektiem ceļu satiksmes drošībā. Riepu stāvoklis vienmēr ir jāuzmana jebkurā sezonā un arī tad, ja braukšanai lietojat vissezonas riepas. Ne visi vēlas katru sezonu iegādāties jaunus riepu komplektus, tādēļ ir jāsaprot, vai vēlaties braukt ar vecajām riepām, vai iegādāties lietotas vai mazlietotas. Vismaz desmit kritēriji nosaka to, kādas automašīnas riepas būs vislabākās gan automašīnai, gan tās vadītājam. Konsultācija ar riepu garāžas speciālistu šeit, pirms riepu iegādes un maiņas, noteikti noderēs. Riepu balansēšana un disku pārbaude, kā arī riepu noliktavas pakalpojums ir tikai maza daļa no visa servisa piedāvājuma.

KĀ GLABĀT RIEPU KOMPLEKTUS ĀRPUS SEZONAS?

Auto riepu garāžas vienmēr piedāvā dažāda veida pakalpojumus, saistītus ar auto riepu un arī disku stāvokļa pārbaudi. Piemēram, daudziem būs pārsteigums uzzinot, ka diski nav tikai dekoratīvs elements, bet nozīmīga riepu un riteņu sastāvdaļa. Auto riepu serviss katrā ziņā ietver arī disku apkopi, tāpēc riepu serviss nenoliedzami parūpēsies arī par tiem. Katrs mašīnas riepu serviss piedāvā ne tikai riepu nomaiņu un arī auto disku apkopi, bet arī auto riepu glabāšanas servisu un auto riepu balansēšanu.

UZTICAMS RIEPU PĀRDEVĒJS UN SERVISA PAKALPOJUMI VIENUVIET

Vissezonas riepas, ziemas un arī vasaras riepas var iegādāties riepu servisos un garāžās. Mūsdienās ietaupīt vēlas un cenšas visi, tādēļ tas attiecas arī uz riepu iegādi, tuvojoties sezonas maiņai, ietaupījums var būt pat četrdesmit procenti no oriģinālās riepu cenas. Tas attiecas uz jebkāda veida riepām – ziemas, vasaras un vissezonas riepu komplektiem. Riepu garāžā strādājošie konsultanti palīdzēs atrast piemērotāko riepu komplektu. Riepu piemērotību nosaka dažādi faktori – auto veids, braukšanas paradumi, segums, pa kādu visbiežāk pārvietojas un tamlīdzīgi. Izvēloties riepas, jāatceras, ka tās ir kā auto apavi – jo labākas kvalitātes, jo gludāka braukšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.