ZIEMAS, VASARAS UN ARĪ VISSEZONAS RIEPAS PAR ZEMĀM CENĀM KĀ ARĪ TO SERIVSS

Katram auto vadītājam jāzina, ka Latvijas un visas Eiropas noteikumi paredz divus datumus, kuros obligāti ir jāveic automašīnas riepu nomaiņa. Ledus, sniegs, melnais ledus un vēl dažādas citas nepatīkamas dabas parādības ir liels automašīnu un autovadītāju bieds katru gadu, tādēļ ziemas riepas ir obligāta prasība jebkuram transportam, kas piedalās ceļu satiksmē. Maldīgi uzskatīt, ka riepas ir jānomaina pašam, kā arī obligāti katru sezonu jāpērk jauns riepu komplekts.

Riepu servisos visā Latvijā ir iespējams ne tikai nodrošināt kvalitatīvu riepu nomaiņu, bet arī konsultācijas piemērotāko riepu iegādei, riepu un disku tehniskā stāvokļa diagnostiku, nodrošina riepu uzglabāšanu un piedāvā citus saistītos pakalpojumus. Vairāk par uzņēmuma pakalpojumiem skatīt šeit – https://www.fredariepas.lv/pakalpojumi/!

KĀPĒC MAZLIETOTAS AUTO RIEPAS?

Kādēļ uzstādīt automašīnai jau lietotas riepas un vai tas ir droši? Saprotams, ka šāds jautājums radīsies, tādēļ centīsimies rast atbildes. Jebkura veida lietotās automašīnas riepas, kas tiek pārdotas pie sertificētiem dīleriem riepu centros, ir pārbaudītas un drošas lietošanai tālāk. Riepu serviss ir vieta, kuram nevajadzētu mest līkumu, jo, ja ir problēmas ar automašīnas riteņiem, riepām vai diskiem, tad tās ir jāatrisina nekavējoties, pie tam, tas palielina risku neizietai tehniskajai apskatei. Lai arī eksistē noteikumi, kas nosaka cik bieži būtu jāmaina jaunas un lietotas riepas, daudz ko nosaka arī šofera braukšanas paradumi, attālumi un ceļa kvalitāte. To, cik finansiāli izdevīgs ir katrs variants, apsvērs paši autovadītāji, jo nozīme arī tajā, cik bieži ar automašīnu vispār tiek braukts.

Riepu servisos strādā lieliski un zinoši darbinieki, kuri ik vienam spēs piedāvāt labāko risinājumu jebkuram, ar riepu apkopi saistītam pakalpojumam, tostarp arī riepu uzglabāšanu un disku apkopi. Skandināvijas valstis ir pazīstamas ar saviem bargajiem ziemas apstākļiem, tādēļ nebūtu pamats šaubīties par riepu kvalitāti, kas pēcāk nonāk Latvijas tirgū.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.