PAREIZU LOGU IZVĒLES LOMA MĀJOKLĪ

Būvējot māju vai remontējot dzīvokli, agri vai vēlu aktuāls kļūst jautājums par logiem. Teju jebkura nama fasādē varam redzēt PVC logus. Bieži vien klienti izvēlas PVC logus, taču iespējams uzstādīt arī koka vai alumīnija logus. PVC logus izmanto arī jumta logu montāžai. Jau vismaz 20 gadus cilvēki lemj par labu PVC logu iebūve savā mājoklī.

Lai telpās un ēkā kopumā būtu videi un iedzīvotājiem draudzīgs, energoefektīvs mikroklimats, ar labiem logiem vien nebūs līdzēts, jo nepieciešamas arī labas ārdurvis. Par koka ārdurvīm vēl labāks risinājums ir metāla durvis. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas.

PVC LOGU ALTERNATĪVAS

Klientiem ir iespēja izvēlēties ne tikai PVC logus. Koka , alumīnija un pakešu logi ir teicamas alternatīvas logu montāžai. Alumīnija logu viena no labākajām īpašībām ir to ugunsdrošība. Industriālām būvēm un komercobjektiem alumīnija logi ir vislabākā izvēle. Alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādos krāsu toņos, kas ļaus tos piemērot jebkādas krāsas fasādei. Koka logi ir vēl viena PVC logu alternatīva. Daudziem ir maldīga izpratne par koka logiem un to īpašībām, jo pastāv uzskats, ka tie sastāv no plānas stikla rūts un skala platuma rāmja. Mūsdienās koka logi ne ar ko daudz neatšķiras no plastmasas logu rāmjiem, tikai, protams, ar to, ka veidoti no koka. Koka logu uzbūvē visi mehāniskie risinājumi ir tādi paši kā plastmasas un alumīnija logiem, ieskaitot ventilācijas iespējas un hermētiskumu.

KĀDAS PALODZES IZVĒLĒTIES?

Pēc logu iebūvēšanas aktualizējas jautājums par palodžu montāžu. Logu montāžas meistari veic arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai montāžas darbs būtu pabeigts un tiktu uzstādītas palodzes. Lai nebūtu jāmeklē citi apdares darbu veicēji, klientiem ir iespēja palodžu montāžu uzticēt tam pašam uzņēmumam, kas montē logus. Palodzes tiek piemeklētas atbilstošas logu izmēriem un fasādei.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.