Mūsdienu dizains ietver kamīnkrāsnis, kādā veidā nekļūdīties izvēlē?

Galvenais tradicionālais mājas apsildīšanas paņēmiens mūsu valstī visu laiku bija tieši krāsnis. 18. gs. bagāto cilvēku namos sāka parādīties kamīni. Kamīnkrāsnis nāca pie mums tieši no rietumiem un pamazām palika diezgan izplatītas. Modernu mājvietu iespējas jau atšķiras no seno laiku mājvietām. Neņemot vērā pievilcīgo ārējo izskatu, mūsdienīgu pilsētu privātmāju un dzīvokļu kamīni jau diezgan sen būs aizvietoti ar praktiskāku apkures metodi.

Bet tos aizvietoja interjera kamīni, kas tieši tiek iebūvēti interjera uzlabošanai. Un jau ir vērtīgi atzīmēt, kad pat šodien būs grūti iedomāties lauku māju, kurā nav iekurts omulīgs kamīns. Glīti, neparasti, moderni interjera kamīni ir un būs labs rotājums jebkurai mājai. Vairāk informācijas par kamīniem var apskatīties zemāk!

Elektrības vai arī pirts krāsnis malkas un to plusi

Pirtis mums visiem asociējas ar atsevišķi esošām ēkām, kur uztaisītas pirts krāsnis malkas kurināmas. Peroties mēs varam saņemt enerģijas lādiņu ne vien no bērzu lapām, bet, protams, arī no malkas, izgarojot aromātam. Izsenis malkas apkures krāsnis bija izcilas pirts daļu. Bet laikam ritot tehnoloģijas attīstījās un populāras kļuva pirts krāsnis elektriskās, kur nemaz nevar nepamanīt visas priekšrocības – vieglu kopšanu kā arī stabilu ekspluatāciju. Tajā pat brīdī, bez šaubām, pēc cenas šis jau ir dārgāks prieks nekā malkas apkures krāsnis. Tādējādi kļuva pieprasīti taisīt sava veida pirti pašā mājoklī, tādā veidā radās mums zināmā sauna. Visbiežāk saunas krāsnis jau ir elektriskas, tā kā cilvēkiem nav vēlēšanas piesārņot savu dzīvokli vai arī māju ar pelniem. Taču atlasīt elektriskās saunas krāsnis vai malkas apkures krāsni jau ir tikai Jūsu izvēle, bet tiešām lielisks profesionālis spēs sniegt Jums padomu šinī situācijā.

Kurā vietā pirkt elektriskās pirts krāsnis dzīvoklim?

Visbiežāk, saprotot, kad būs vajadzīgi stūra kamīni vai saunas krāsnis, ikviens no mums īsti nezina kur doties. Ja tiek celta māja ar projektētāju, visbiežāk viņš pats var rekomendēt, kur tad labāk tiks pirkti kamīni vai varbūt saunas krāsnis elektriskās. Bet tajā pat brīdī, kad nebūs zināms kur sūtīt, ko tieši pasākt? Vispirms jau būs rekomendējams izprast, kas tomēr ir labākais pārdevējs. Un to var arī vienkārši uzzināt, pētot interneta lapu, firmas darbības ilgumu un vēl klientu atsauksmes online. Pēc tam rekomendējams iepazīt faktus konkrēti par ražotāju, kā tad stūra kamīni kā arī kamīnkrāsnis parasti tiek tirgoti. Nebūs nozīmīgi, ko tad sūtat – malkas apkures krāsnis vai, piemēram, saunas krāsnis elektriskās, Jums svarīga lieta jau ir garantijas periods un arī serviss. Svarīgi Ir, lai arī firma piedāvātu pašu krāsniņas uzstādīšanu. Pirms tiek sūtītas krāsniņas vai arī stūra kamīni, vienmēr precizējiet visu iepriekš pieminēto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.