PLASTMASAS LOGU MONTĀŽAS PRIEKŠROCĪBAS

PVC logi ir kļuvuši par standarta risinājumu lielākajā daļā mājokļu, kuros ir plānota renovācija, logu nomaiņa vai pat mājokļa būvēšana no nulles. Šāda tipa logi pie mums ir plaši izplatīti jau pēdējos divdesmit gadus. Tehnoloģiju attīstība ir palīdzējusi radīt pieejamus risinājumus, kas ļauj stikla pakešu logus izgatavot par izdevīgāku cenu, lai to priekšrocības varētu izmantot jebkura veida ēkās – gan ražotnēs, gan biroju un dzīvojamās mājās. Plastikāta logi nodrošina lielisku skaņas un termoizolāciju, ko novērtē ik viens, uzzināt vairāk par to var tālāk. Atšķirībā no vecajiem koka logiem, kas ziemā bija jānosiltina vai jāaizlīmē, lai nedaudz ierobežotu aukstā gaisa iekļuvi telpās, plastmasas logi veido telpā lielisku gaisa cirkulāciju kā ziemā, tā vasarā, kas nozīmē to, ka ziemā nebūs auksts un vasarā nebūs pārāk karsts.

VAI LOGUS VAR MAINĪT ZIEMĀ?

Mūsdienās logu maiņai nav jāgaida laiks, kad beigsies apkures sezona, jo process notiek ātri un logus ir iespējams nomainīt pat ziemā. Montāža ilgst pāris stundas, tādēļ, doma, ka būs jāpavada aukstas naktis bez logiem dzīvoklī, ir jāizmet no prāta. Logu montāžu veic zinoši speciālisti, kas ļauj montāžas darbiem noritēt ātri un bez liekām raizēm. Sava aroda meistari veic logu montāžu, uzstādot logus, kas veidoti no konkrētiem mēriem.

VAI PAKEŠU LOGI IR LABS ILGTERMIŅA IEGULDĪJUMS?

PVC logi tiek ražoti no izturīgām konstrukcijām un ir droši. Viena no to labākajām īpašībām ir ventilēšanas sistēma, kas ļauj svaigam gaisā iekļūt telpā arī reizēs, kad temperatūras stabiņš ir noslīdējis pagalam nelāgā pozīcijā. Kā jau jebkāda veida konstrukcijā, arī logiem ir nepieciešama precīza un pareiza montāža, lai novērstu kondensāta rašanos, kas, savukārt, novērš pelējuma sēnītes izveidošanos namu sienās un ap logiem. Viennozīmīgi, šis ir lielisks ieguldījums ilgtermiņā, ko visā pasaulē jau 20 gadus novērtē vairāki miljoni cilvēku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.