GARĀŽAS, ŽOGI, ANGĀRI UN BRUĢA IEKLĀŠANAS PAKALPOJUMI LATVIJĀ

Labiekārtojot sava īpašuma apkārtni, nedrīkst aizmirst par dažādu palīgēku nepieciešamību, piemēram, garāžu vai angāru. Jau labu laiku garāžas tiek celtas no dažādiem materiāliem, ne tikai no ķieģeļiem. Ņemot vērā to, ka mūsdienās cilvēki paliek ar vien mobilāki, tiek novērtētas celtnes, ko ir ērti montēt un pārvietot. Garāžas bieži vien izmanto arī kā mantu glabātuvi. Moduļu garāžas nav jābūvē, jo tās ir vienkārši un ērti uzstādāmas kā arī tās pēcāk var pārvietot.

Moduļu garāžas būs labs risinājums arī lauku mājām vai kādam tamlīdzīgam īpašumam, kurā pamatu rakšana un garāžas celtniecība varētu prasīt ne tikai daudz darba, bet arī gana lielus izdevumus. Drošības nekad nevar būt par daudz, tādēļ pirms garāžas celšanas, nenāks par ļaunu painteresēties vai tā nav jāreģistrē zemesgrāmatā. Skatīt vairāk šeit – https://domusangari.lv!

DAŽĀDA VEIDA PĀRVIETOJAMAS GARĀŽAS

Saliekamo garāžu tipi ir dažādi. Garāžas ir dažāda veida un, izvēloties sev piemērotāko, jāsaprot, kāds jumta veids būs piemērotākais – plakans, divslīpu, utml. Iespējams uzbūvēt garāžu arī traktoriem un lielgabarīta tehnikai. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas ieeju var izveidot veramu, bīdāmu, automātiski atveramu un visādi citādi pielāgotu klienta vajadzībām. Protams, vienmēr aktuāls jautājums būs par izmaksām, jo materiāls, no kā tiek veidotas moduļu garāžas, var būt dažāds. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Arī pakalpojuma sniedzēji noteikti palīdzēs atrast un izvēlēties piemērotāko garāžas veidu.

KĀDĀS SITUĀCIJĀS LABĀK IZVĒLĒTIES ANGĀRU?

Ne tikai garāžas, bet arī angāri var būt saliekamie un pārvietojami. Angāru celtniecības kopējās izmaksas, līdzīgi kā garāžām, tiek iedalītas pēc izmēra. Vidēji izmaksas sākas no 50 eiro par kvadrātmetru, bet, atkarībā no specifikācijas, tā var būt augstāka vai pat zemāka. Visām uzstādītajām konstrukcijām tiek piemērota arī trīs gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas. Moduļu pārvietojamo celtņu īpašnieki savu izvēli nenožēlo nevienu brīdi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.