LABIEKĀRTOŠANAS UN GARĀŽU MONTĀŽAS PAKALPOJUMI LATVIJĀ.

Labiekārtojot sava īpašuma apkārtni, nedrīkst aizmirst par dažādu palīgēku nepieciešamību, piemēram, garāžu vai angāru. Mūsdienās pieejamā materiālu dažādība nodrošina šādu ēku celtniecības iespējas, izmantojot dažādus risinājumus. Ņemot vērā to, ka mūsdienās cilvēki paliek ar vien mobilāki, tiek novērtētas celtnes, ko ir ērti montēt un pārvietot. Garāža ir tik universāla celtne, ka nereti kalpo ne tikai automašīnas, bet arī mantu glabāšanai. Moduļu garāžu montāža var būt risinājums daudziem.

Ja nepieciešama garāža vai neliels angārs savā lauku īpašumā vai vasarnīcā, tad moduļu konstrukcija būs labākais risinājums, jo nav jārok pamati. Pirms jebkāda veida ēkas celtniecības vai uzstādīšanas savā īpašumā, jānoskaidro, vai nav nepieciešama saskaņošana vai pat zemesgrāmata.

Ieskaties šeit – jumta seguma izmaksas!

KĀDAS MODUĻU GARĀŽAS LABĀK IZVĒLĒTIES?
Saliekamo garāžu tipi ir dažādi. Garāžas ir dažāda veida un, izvēloties sev piemērotāko, jāsaprot, kāds jumta veids būs piemērotākais – plakans, divslīpu, utml. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un piemērotākas transportlīdzekļa gabarītiem. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas vārti ir konstruējami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Ņemot vērā to, ka garāžas seguma veids var būt gan metāla, gan akrila, tas spēlē lielu lomu cenas noteikšanā. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

ANGĀRU UZSTĀDĪŠANA ĪPAŠUMĀ.
Ja esat lielākas saimniecības īpašnieks, tad angāra izbūve varētu būt īstais risinājums. Tā ir daudzfunkcionāla ēka. Angārs ne tikai kalpo kā vieta, kur glabāt tehniku, bet populāri ir angāros arī rīkos dažādus pasākumus. Nav problēmu arī saistībā ar angāru transportēšanu, jo būve ir mobila un to var pārvietot. Ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, klientiem ir aktuāla arī apsildāmu angāru uzstādīšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.