Kas mūs uztrauc remonta sākumā?

Sākot remontu, iesācējiem ir grūti izplānot, kā tad atrastie apdares materiāli izskatīsies: krāsa uz sienām var būt tumšāka, kā bija uz piemēra, vai gaišais ziedu ornaments uz sienas flīzēm jau var likties par uzbāzīgu, kad tiks ieklāta visa siena. Bet, ko tad darīt, ja vajadzīga jauna santehnika? Vispār nav īsti saprotams. Bez šaubām, labāk jau ir doties tieši pie nozares speciālistiem, kas varēs palīdzēt gan plānot interjeru, gan arī atrast labākos materiālus apdarei. Par to, kāda tipa interjera veikals varēs palīdzēt vai kā uzsākt savu remontu, noskaidrot vairāk var tālāk rakstā.

Apdares materiālu iespējas

Viens no labāk zināmākajiem materiāliem tomēr ir flīzes. Tās var būt no keramikas, mozaīkveida, stikla vai akmens. Krāsu daudzveidība arī Jūs spēs pārsteigt. Pateicoties dažādībai viņas izmanto ne vienīgi vannas istabā, taču vēl pārējās telpās. Tās tomēr ir izturīgas un izcili iztur ķīmisko tīrīšanu. Pazīstams apdares materiāls ir parkets. Protams, tas ir diezgan kaprīzs, bet kopā ar atbilstošu aprūpi nenolietosies ilgu laiku. Parkets nevar panest mitruma vai temperatūras svārstības, nebūs izturīgs pret ūdeni, kā arī agresīvām ķimikālijām. Visbiežāk parkets netiks likts vannas istabās, virtuvēs un priekštelpās – tā kā tur šis ātri sabojāsies. Bet guļamzonai, viesistabām un bērnistabā parkets būs piemērota izvēle: patīkams taustei, noslāpē skaņas un būs ekoloģisks. Lamināts ir vislabākā parketa aizstāšanas opcija, tas arī ir silt, bet mazāk kaprīzs, pie tam ir pieejamāks cenas ziņā. Tagad ir uzlabots arī linolejs, jo tas palika spēcīgāks un dažādāks. Pie tam kvalitatīvs linolejs būs daudzgadīgs un vēl moderns, turklāt to iespējams ieklāt patstāvīgi. Sienu apdarē drīkst izvēlēties ne tikai tapetes bērniem, bet arī flīzes kā alternatīvu. Gadījumā ja izvēlēties tapetes, to daudzveidība ne vien stilos, bet arī, piemēram, izgatavošanas materiālu ziņā ir milzīga. Santehnika arī pieder pie apdares materiāliem. Kvalitatīvi krāni, dušas sistēmas, podi un vanna tomēr ir neaizstājama lieta. Šodien tas viss jau ir uzlabots, līdz ar to labāk būtu pasūtīt modernākas versijas, jo tas sniedz palīdzību ietaupīt ūdens tēriņus un arī padara vieglāku uzkopšanu.

Kas tieši palīdzēs tikt galā jau ar remonta neskaidrībām?

Kad Jums ir ieskats jau par to kādi tad materiāli eksistē, bet tajā pat brīdī nemaz nav skaidrs, kādi tieši materiāli būtu piemērotākie Jūsu gadījumā, tad vislabākais variants būtu griezties profesionālā veikalā, kur būs ne tikai apdares materiālu piedāvājuma klāsts, bet arī labi darbinieki, kas palīdzēs piemeklēšanā un arī dos ieteikumus. Protams, materiālus iespējams pasūtīt interneta vietnē, bet šajā gadījumā Jūs nevarēsiet saņemt tik ļoti pilnīgu atbildi, kā tiekoties klātienē. Līdz ar to vienmēr apskatiet klientu atsauksmes jau par izvēlēto veikalu, bet izvēli labāk būtu veikt būtu klātienē. Profesionāls apdares materiālu un interjera veikals atšķiras ar to, kad šeit strādā tāda veida speciālisti, kas spēs dot rekomendācijas pat stila veidošanā un arī dažādu apdares materiālu apvienošanā. Vajadzētu arī pievērst īpašu uzmanību pārstāvētajiem ražotājiem, tā kā arī pie zināmiem zīmoliem var atrast izmaksu ziņā adekvātus materiālus, tajā pat brīdī kvalitāte būs tas, par ko Jūs nežēlosiet. Svarīgākais ieteikums būs – jautājiet. Profesionāli darbinieki būs tiešām ieinteresēti labā apkalpošanā un noderīgu ieteikumu došanā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.