DROŠA UN PATĪKAMA ATPŪTA PIE ŪDENS LATVIJAS DABĀ

Vasaras mēneši ir laiks, kad cilvēki bauda savu brīvo laiku pie dabas, sauļojoties, dodoties piknikos un arī lūkojot pēc izklaides iespējām pie ūdens. Kurš no mums gan nevēlas atpūsties kopā ar draugiem vai ģimeni, tādēļ vasara tam ir vispiemērotākais laiks. Ja runājam par aktīvo atpūtu dabā, tad daudzi to izvēlas pavadīt pie ūdenskrātuvēm – pludmalēs, upju un ezeru krastos, ne tikai rīkojot dažādus piknikus un makšķerējot, bet arī dodoties izbraukumos ar laivām(spied šeit – lietoti sup dēļi). Ūdens atrakciju nomas ir izdevīgas gan klientiem, gan pakalpojuma sniedzējiem, jo Latvijā ūdens prieku baudītāju skaits tikai pieaug ar katru sezonu.

KĀ PAVADĪT LAIKU PIE ŪDENS LIELAI DRAUGU GRUPAI?

Brīvdienas pie dažādām ūdenstilpnēm ir viena no latviešu iecienītākajām atpūtas formām. Dažādus ūdens atrakciju veidus ir iespējams nomāt dažādos veidos. Tieši upju un ezeru krastos mēdz būt ierīkoti dažādi kempingi un aktīvās atpūtas zonas, kur arī iespējams atrast laivu nomas punktus. Noteikti iesakām izmēģināt e-foil dēļu nomu, kas ļaus, vārda vistiešākajā nozīmē, lidot pa ūdens virsu! Iznomājot SUP dēļus, būs iespēja romantiski vērot saullēktu vai saulrietu, vai arī ar katamarāniem vizināt bērnus.

VAI IESPĒJAMS ĪRĒT KATAMARĀNUS UN EFOIL DĒĻUS?

SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. SUP dēļu nomu ir iecienījuši daudzi – gan vientulības un divvientulības cienītāji, gan veselas draugu grupas. Supošana ir teicams visu muskuļu grupu treniņš. SUP dēļi pat mēdz pildīt plosta funkciju un tos var izmantot mantu pārvadāšanai brauciena laikā. E-foil dēļi, lai arī Latvijā vēl ir salīdzinoši jauns pakalpojuma veids, noteikti ir ieguvis prāvu piekritēju pulciņu. E-FOIL sniedz iespēju ar tā palīdzību pacelties nedaudz virs ūdens līmeņa un pārvietoties, izmantojot nelielu propelleru, kas darbojas ar litija jonu bateriju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.