PIEPRASĪTA RIEPU UN DISKU MONTĀŽA RĪGĀ

Katrs auto vadītājs zina, ka rūpes par savu un pasažieru drošību, sākas ar automašīnas teicamu stāvokli, tajā skaitā arī riepas. Ziemas riepu izmantošana ir obligāta gada vēsākajos mēnešos, taču, dabas untumi ir dažādi, tādēļ viss atkarīgs no laikapstākļiem. Uz vasaras riepām ieteicams pāriet tad, kad dažas dienas ir bijis siltāks par +7 grādiem, taču uz ziemas riepām, kad stabiņš ir noslīdējis zem šīs atzīmes (ielūkojies šeit – https://www.fredariepas.lv/noderigi/). Vislabākais risinājums ir riepu maiņa tad, kad laikapstākļi aiz loga ir gana stabili un nav novērojams apledojums un atkalas.

KĀ NOSKAIDROT VISPIEMĒROTĀKĀS RIEPAS SAVAM AUTO?

Riepu un disku serviss nodrošina plaša spektra servisu, kas īpaši aktuāli kļūst laikā, kad nepieciešama riepu maiņa piemērota sezonai. Ziemas riepas atšķiras no vasaras riepām, kas nozīmē to, ka ar abām nedrīkst braukt visa gada garumā. Uz karsta asfalta ziemas riepas sāk deformēties, savukārt aukstumā tās nepaliek cietas un nedrūp. Bet vasaras riepas aukstumā nav tik elastīgas, kas attiecīgi neveido pienācīgu saķeri ar ceļa segumu. Piemērotu riepu izvēlē padoms jālūdz servisa darbiniekiem, lai novērtētu ne tikai braukšanas paradumus, bet arī ceļus, pa kuriem ikdienā pārvietojaties. Noteikti nevajag par zemu novērtēt riepu servisa darbinieku ieteikumus riepu izvēlē, jo pats galvenais ir drošība uz ceļiem jebkurā gadalaikā.

KVALITATĪVS RIEPU SERVISS RĪGĀ

Riepu disku serviss ir nepieciešams jebkāda veida automašīnai, kas nozīmē to, ka klientu nekad netrūks. Svarīgi, ka katram pakalpojumam tiek sniegta arī servisa kvalitātes garantija, kas nozīmē to, ka darbinieki savu darbu dara ar augstāko atbildības sajūtu. Neatkarīgi no tā, vai serviss nepieciešams riepām vai diskiem, pakalpojums tiek sniegts ar augstāko atbildības sajūtu. Svarīgi atrast tādus automašīnas apkopes speciālistus, kuriem pilnībā uzticaties. Auto servisa kvalitātei ir liela nozīme, jo kvalificēt darbinieki rūpējas par drošību uz ceļiem, laikus novēršos potenciālus apdraudējumus, kas var rasties aktīvi piedaloties ceļu satiksmē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.