VISS, SĀKOT NO SUŅU BŪDĀM UN BEIDZOT AR SPĒĻU LAUKUMIEM UN PIRTS KUBLIEM

Latvijas kokapstrādes meistaru radītos darbus novērtē ne tikai pie mums, bet arī ārzemēs. Kokapstrādes produkti ir viena no lielākajām eksporta precēm no Latvijas, tādēļ, piedāvājumā ir iespējams atrast visu, sākot ar suvenīriem un beidzot ar mēbelēm, pirtīm un pat rotaļu laukumiem. Latvieši vienmēr atbalsta savējos, tādēļ vislabāk ir izvēlēties pie mums ražotas preces. Piedāvājums šeit ir gana plašs – sākot ar suņu būdām un lapenēm un beidzot ar terasēm, bērnu laukumiem un karkasa mājām. Modernu un tirgū pieprasītu kokapstrādes preču ražošana ir normāla prakse jebkuram mūsdienīgam uzņēmumam arī Latvijā.

KĀ TIEK VEIDOTI SPĒĻU LAUKUMI PĒC PASŪTĪJUMA?

Ja mājās ir bērni, tad vislabākais veids, kā viņus pārsteigt, ir rotaļu laukuma ierīkošana pagalmā. Šāda veida pakalpojumi tiem ražoti, balstoties uz klienta vēlmēm. Atrakcijas ir komplektējamas pēc sirds patikas un vajadzības. Protams, individuālus risinājumus ir iespējams atrast arī vizuālā noformējuma jautājumos. Cena ir atkarīga no komplektācijas. Cenas svārstās no vidēji 1000 līdz 2500 eiro, turklāt, komplektācijā var iekļaut arī kāpšanas sienas.

PIRTS RITUĀLU PAŠSAPROTAMA SASTĀVDAĻA – KUBLS

Pirts un kublu būvēšana ir vēl viena ienesīga nozare Latvijas kokapstrādes meistariem. Pārvietojamās pirtis tiek veidotas no egles koka un ir pieejamas apaļas vai ovālas formas. Šāda veida pirtis ir ērti pārvietojamas un mobilas, tādēļ atpūtas braucienā ar pirtiņu, ir iespējams ņemt līdzi pašiem savu pirti! Ņemot vērā to, ka pasūtījums tiek veikts pēc klienta vēlmēm, ir iespējams pasūtīt un izveidot tieši tādu pirti, kādu ir vēlme redzēt savā pagalmā. Pirts uzsildīšana notiek ļoti ātri, pateicoties formai un izmēram. Relaksācija kublā pēc garas darba dienas ir labākais atslābināšanās veids jebkuram. Pirts kubli ir transportējami un, nedrīkst nepieminēt, ka arī ļoti viegli kopjami un iztīrāmi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.