MATRAČA LOMA MŪSU VESELĪBĀ.

Gulta ir viena no mīļākajām mēbelēm ik vienam no mums, jo kas gan var būt labāks par lielisku izgulēšanos pēc grūtas darba dienas un laiskošanos brīvdienās zem segas. Pērkot jaunu gultu, uzmanība tiek pievērsta dažādiem faktoriem, ieskaitot furnitūru un citus sīkumus.

Matrača loma ir viennozīmīga – tam ir pareizi jābalsta ķermenis guļus pozīcijā un jāveicina maksimāla atpūta. Matračus var iegādāties arī kopā ar gultu, ir arī lēti matrači,  taču, pārsvarā tos pārdod atsevišķi, tādēļ ir viegli izvēlēties to, kas ir ērts. Ja no rīta pamožoties ir sajūta, ka esat salauzti, tad skaidrs ir viens – jāmaina gultas matracis, un, jo ātrāk, jo labāk. Nevajag bīties no matraču cenām, jo sev piemērotu atradīs ik viens, turklāt, nevajag aizmirst, ka tā ir lieta, kas tiek izmantota daudzu gadu garumā katru dienu!

KĀDU MATRACI LABĀK IZVĒLĒTIES?
Nemaz ne tik senā pagātnē mūsu gultās bija viena veida matrači, kas tika veidoti no porolona un atsperēm. Šiem matračiem nebija pārāk ilgs lietošanas termiņš, jo porolons sāka plīst un drupt, atsperes sāka palikt vaļīgas un matracis deformējās, pie tam radot savādas skaņas katru reizi, kad griežamies uz otriem sāniem. Tie kļuva neērti un pat veselībai bīstami. Mūsdienās matrači tiek veidoti no memory foam putām, bambusa un lateksa šķiedrām un atsperu kabatiņām. Mūsdienās ir svarīgi, lai matrači ir ergonomiski un ortopēdiski. Ja neesat atsperu matraču fans, tad tā nav problēma, jo matraču pildījumi ir pieejami dažādās kombinācijās – gan mīkstāki, gan cietāki, gan vēsāki, gan siltāki. Visiem matračiem ir noņemams un mazgājams pārvalks, kas maksimāli atvieglo tā kopšanu.

KAS JĀŅEM VĒRĀ PĒRKOT MATRACI?
Cenas un kvalitātes līdzsvaram vajadzētu būt noteicošajam matrača izvēlē, taču daudzi izvēlas lētākos variantus un rezultātā neiegūst labu preci. Latvijā ražoti matrači ir teicamā cenas un kvalitātes attiecībā. Latvijā ražoti matrači ir pieejami gan pieaugušajiem, gan bērniem. Gan dīvāni un gultas, gan matrači ir augstākās kvalitātes Latvijas meistaru ražojums un kalpo daudzus gadus. Ņemot vērā plašo materiālu daudzveidību un izmēru klāstu, varam apgalvot, ka atradīsiet savu ideālo matraci par ideālo cenu. Visi matrači ir tendēti uz slodzes mazināšanu mugurai, asinsrites uzlabošanu un pareizu ķermeņa pozicionēšanu guļot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.