MODUĻU GARĀŽAS UN ANGĀRI JEBKUR LATVIJĀ.

Laba garāža ir ilgtermiņa ieguldījums ne tikai automašīnas uzturēšanā, bet arī saimniecības vides labiekārtošanā. Jau labu laiku garāžas tiek celtas no dažādiem materiāliem, ne tikai no ķieģeļiem. Pēdējos gados populāras ir kļuvušas moduļu garāžas, kas ir saliekamas un viegli pārvietojamas. Garāžas bieži vien izmanto arī kā mantu glabātuvi. Moduļu garāžas nav jābūvē, jo tās ir vienkārši un ērti uzstādāmas kā arī tās pēcāk var pārvietot. Moduļu garāžas būs labs risinājums arī lauku mājām vai kādam tamlīdzīgam īpašumam, kurā pamatu rakšana un garāžas celtniecība varētu prasīt ne tikai daudz darba, bet arī gana lielus izdevumus. Taču, nevajag aizmirst pirms moduļu garāžas uzstādīšanas painteresēties vai nav nepieciešams to reģistrēt zemesgrāmatā.

KUR NOPIRKT MODUĻU SISTĒMAS GARĀŽAS LATVIJĀ?
Saliekamjām moduļu garāžām ir dažādi veidi. Lai klientiem būtu vieglāk izprast garāžu veidus, pastāv dažādi veidi pēc kuriem tās iedala. Parasti izšķir divslīpu, horizontāla vai vertikāla tipa jumta garāžas. Ja nepieciešama vieta, kur glabāt lauktehniku, ir iespējams iegādāties arī garāžu traktoram. Ja Jums jau ir pašam sava garāža, taču nepieciešami jauni garāžas vārti, arī tos var izgatavot piemērotus klienta vēlmem un pielāgotus jau esošai garāžas konstrukcijai. Garāžām ir dažādas cenas un tās iedalās pēc dažādiem faktoriem, galvenokārt pēc izmēra un seguma veida, jo akrila un dzelzs garāžām cenas būs atšķirīgas. Konsultanti noteikti palīdzēs izvēlēties piemērotāko no garāžu tipiem jūsu vajadzībām.

CIK MAKSĀ MOBILIE ANGĀRI UN GARĀŽAS?
Nereti, dzīvojot lauku teritorijās ar lielāku vai mazāku saimniecību, ir nepieciešams kas lielāks par vienkāršu garāžu. Cena, protams, kā jau visa veida šāda tipa celtnēm, ir atkarīga no izmēriem un izmantotajiem materiāliem. Angāra uzstādīšana sākas vidēji no 50 eiro par kvadrātmetru, taču cenu nosaka arī materiāls, no kā tas ir veidots. Ņemot vērā to, ka angāri ir ietilpīgi, tad der apsvērt domu par tā izmantošanu ne tikai tehnikas glabāšanai, bet arī kā mantu glabātuvi un arī garāžu, rezultātā nošaujot trīs zaķus ar vienu šāvienu. Moduļu angāru uzstādīšana ir tik pat ātrs process kā garāžu uzstādīšana, līdz ar to klients savu jaunuzbūvēto celtni var sākt izmantot drīz vien.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.