Ar ko atšķiras moderns autoserviss ?

Ikviens auto īpašnieks, nododot tā automašīnu uz remontu vai arī apkopi, satraucas par to vai pakalpojums izpildīts profesionāli. Tik tiešām, no tā, cik ļoti profesionāli būs izpildīts auto remonts, ir atkarīgs tā darbošanās ilgums un, svarīgākais, cilvēka drošība braukšanas laikā. Kad pienāk brīdis, ka tiek meklēts autoserviss Rīgā vai arī jebkādā citā pilsētā, liela daļa izvēlās pēc pakalpojumu izmaksām. Viens mēģina sameklēt pakalpojumu pēc zemam cenām, kāds, tieši pretēji, ir pārliecināts, ka dārgāks būs labāks. Tajā pat brīdī, kas tad būtu tas būtiskākais uz ko skatīties, neviens nezina. Te mēģinam uzzināt vairāk par to, kāds auto remonts var būt piedāvāts, kā labs automehāniķis atšķiras no slikta, un arī pēc kā vadīties meklējot servisu. Autoservisi piedāvā plaša spektra pakalpojumus – no lukturu regulēšana , līdz pat elektronikas remontam.

Autoserviss Juglā – sertificēts vai varbūt auto remonts garāžā?

Ikviens autoserviss Juglā vai arī citā Rīgas daļā, kā arī pārējā Latvijā var būt iedalīts trīs galvenajās grupās, sertificēti konkrētu marku dīleru auto servisi, parasts autoserviss un visbeidzot privātu mehāniķu pakalpojumi garāžā. Ar ko tieši viņi atšķiras savā starpā un, kurš būs atbilstošākais variants, centīsimies uzzināt.
Oficiāls dīleru serviss, tāds ir, piem., sertificēts lexus autoserviss, konkrēti tie visbiežāk jau ir noteiktas auto brenda markas pārstāvji, kuru remontā specializējas. Vairumā gadījumu tā jau ir mašīnas apkope pēc garantijas, jo, ja, piemēram, nepieciešams auto remonts vai diagnostika, mašīnas saimnieks būs spiests maksāt “labu” summu. Bez šaubām, tāda lieta nav visos dīleru servisos, tādēļ šis punkts ir kārtīgi jānoskaidro.
Oficiāli reģistrēts autoserviss Rīgā vai citur mūsu valstī, kas tieši tiek reģistrēts, ievērojot Latvijas likumus un šie servisi pilnīgi būs atbildīgi par veikto servisu, arī tad, ja Jums vajadzīga tikai riepu montāža un balansēšana. Tāda veida serviss ir salīdzinoši populārs, tādā servisā būs gan sertificēts auto elektriķis, tā arī automehāniķis, gan arī labas kvalitātes pakalpojumi. Tajā pat laikā darba izmaksas būs zemākas.
Privātās garāžas, kurās piedāvātais auto remonts tiks veikts neoficiāli. Bez šaubām, šeit vienmēr ir mazas cenas, taču te nav arī nekādu garantiju, kā arī atbildības par piedāvātajiem pakalpojumiem. Un jauno auto diagnostika drīzāk nebūs pareizi veikta.

Kā tieši izdalīt labu servisu tieši no slikta?

Svarīgākie faktori, kas jāņem vērā izdarot servisa atlasi:
1)Aprīkojums – bez noteikta aprīkojuma komplekta nemaz nav realizējama kvalitatīva auto diagnostika vai arī parasta riepu montāža un balansēšana. Tādēļ vienmēr uzziniet, kāda tipa pacēlājs vai cits inventārs var būt autoservisā, tādā, piemēram kā, sertificēts lexus autoserviss;
2)Personāls – Profesionāls automehāniķis ir augstas klases pakalpojumu pazīme. Ja speciālistam pat nav parastāko zināšanu vai arī viņam pat smagi noteikt bojājuma iemeslu, neriskējiet! Arī tad, ja Jums nepieciešams auto elektriķis, tā kā šodien jaunas automašīnas būs diezgan atkarīgas tieši no elektronikas tajā.
3) Auto detaļas – noskaidrojiet par palīgmateriāliem kā arī izmantotajām detaļām. Atcerieties, ka sliktas kvalitātes auto detaļas izmantošana, pēc laika varētu radīt nelabojamas sekas mašīnai.
Jāapzinās, ka tiešām kvalitatīva servisa izraudzīšanās jau ir Jūsu drošība kā arī gara mašīnas mūža garantija. Noskaidrojiet draugu rekomendācijas un izvēlieties servisus, kur tad ir atbildīgi tieši par piedāvāto pakalpojumu kvalitāti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.