KĀ SAMEKLĒT UN CIK MAKSĀ SOS ATSLĒDZNIEKS LATVIJĀ?

Grūti iedomāties kādu lielāku sarūgtinājumu par to, ka pārnākot mājās, konstatējat, ka namdurvju atslēga ir saplīsusi vai nozaudēta un iekšā tikt nav iespējams. Un, pēc visiem Mērfija likumiem, tas noteikti notiks tad, kad tas būtu vismazāk nepieciešams. Šādos gadījumos ir jāmeklē atslēdznieka pakalpojumi, kas mūsdienās arī nemaz tik viegli nav atrodami. SOS durvju atvēršana ir pakalpojums, kas izglābs ik vienu, kurs nonācis šādā nelaimē. Viss notiek ļoti vienkārši – piesaki pakalpojumu Whatsapp vai zvanot pa tālruni, sagaidi cenas piedāvājumu un pēc tā apstiprināšanas, meistars drīz vien būs klāt.

Uzzināt vairāk –https://rigassosserviss.lv/sledzenes-maina/

KO DARĪT JA AIZCĒRTAS AUTO DURVIS UN BAGĀŽNIEKS?

Lai atvieglotu pakalpojuma sniegšanu gan klientam, gan atslēdzniekiem, ir skaidri nosaukti pakalpojumi, kuros pakalpojumu sniedzējs var palīdzēt. Piemēram, auto durvju atvēršana gan salonam, gan bagāžniekam būs ideālais risinājums gadījumos, kad atslēga ir palikusi aizdedzē un, vadītājam atrodoties ārpus automašīnas, tajā vairs nav iespējams iekļūt. Bērni un dzīvnieki pat nejauši ir spējīgi sastrādāt dažādus brīnumus. Pakalpojums lieti noderēs arī tiem, kuriem ir pazudušas vai nolūzušas mājokļa durvju atslēgas un nav iespēju tikt savā īpašumā. Līdzīgi ir ar garāžas durvīm, jo arī šādus pakalpojumus ir iespējams pieteikt atslēdznieku servisā. Ir iespējams atvērt praktiski jebkura tipa durvis, gan tādas, kurām slēdzene uzstādīta pirms 30 gadiem, gan tādas, kurām pirms gada, ieskaitot metāla durvju komponentes. Atkarībā no sarežģītības pakāpes, darbu cenšas paveikt pēc iespējas īsākā laika posmā. Cenas tiek noteiktas individuāli, balstoties uz darba sarežģītības pakāpes.

DROŠI UN POPULĀRI ATSLĒDZNIEKU PAKALPOJUMI LATVIJĀ

Labs atslēdznieks varēs atmūķēt jebko. Atslēdznieka pakalpojumi var noderēt arī tajos gadījumos, kad jāatmūķē seifs, kurā parasti tiek uzglabātas vērtslietas, nauda un ieroči. Viens no atslēdznieka zelta ieteikumiem ir nemēģināt aizkritušas durvis vai salūzušu atslēgu mēģināt labot paša spēkiem, jo tas var novest pie daudz lielākiem bojājumiem un durvju maiņas kopumā.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.