Individuāli kalēja pakalpojumi.

Kalējiem vienmēr ir bijusi un arī būs goda vieta amatnieku starpā, jo māka rīkoties ar metālu turklāt, no tā radīt vairākus dizaina elementus un celtniecībā izmantojamus elementus, ir augstā vērtē. Pēdējā laikā populāri ir kļuvis izmantot kalēju pakalpojumus specializētu pasūtījumu realizācijā, piemēram, kāpņu un arī margu izveidei. Vienā eksemplārā izgatavots šāda tipa interjēra priekšmets ir ļoti ekskluzīvs un noteikti palielinās īpašuma kopējo vērtību. Metālapstrādes kompānijas izgatavo pasūtijumus arī rūpnieciskos nolūkos, kā piemēram metāla siju vai konstrukciju izgatavošanai. Bieži, izveidojamo lietu saraksts ir nebeidzams un izgatavot var teju jebko – sākot ar interjēra priekšmetiem kā arī beidzot ar metāla karkasiem un sijām un logu restēm.

Uzzini vairāk – https://www.kaleji.lv/produkti/logu-restes-izgatavosana-uzstadisana/

Dzelzs kāpnes kā arī margas.

Paturpināsim par trepēm un margām. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka daudzas metāla kāpnes izskatās vienādi un tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas trepes. Šodien ir pieejamas ne vien dažādas tehniskās opcijas metāla apstrādei, bet arī dizaina izstrādāšanai un arī pēcāk to realizēšanai dzīvē. No metāla būvētās kāpnes var būt dažnedažādi veidotas un arī pielāgotas pasūtītāja vēlmēm. Trepju komplektācijā obligāti ietilpst arī margas. Kāpņu margas pilda gan vizuālu lomu, gan tiek montētas drošības nolūkos. Margu izstrādāšanas dizainam nav ierobežojumu – viss, kā klients vēlas! Pasūtījums tiek pieņemts un veikts ņemot vērā vairākas pozīcijas.

 

Dzelzs vārti un žogi vairākiem pasūtījumiem.

Metāla žogi un vārti ir vēl viena ievērojami plaša produktu grupa.Labas kvalitātes metāla žogs un arī metāla vārti, ir lieliskākais veids kā savu privātīpašumu pasargāt no nevēlamiem viesiem. Aiz mūsu izgatavotajiem metāla žogiem, būsiet pasargāti no nelūgtiem visiem un arī liekiem skatieniem. Pēdējos gados svarīgi ir kļuvusi metāla restu uzstādīšana logiem. Metāla restes ir ļoti populārs risinājums telpām, kuras netiek izmantotas regulāri un arī atrodas nostāk no pārējā īpašuma vai arī pavērstas ar skatu uz ielas pusi ar aktīvu satiksmi un gājēju plūsmu. Logu restes mūsu laikos kļūst realizējams izveidot tādas, ka apkārtējiem tas liksies kā lielisks dizaina objekts.

 

Metāla apstrādes  gala produkti ikvienam interesentam.

Metālapstrādes lietpratēji nodrošina lielu izgatavoto preču vai produktu klāstu. Ja vēlaties veikt pasūtījumu savai iecerei, dizaineri ar lielu entuziasmu radīs datalizētu skici, kurā ērti apskatīt to, kā pasūtījums varētu izskatīties, gan to, kā tas iekļausies interjērā vai arī apkārtējā vidē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.