KĀDĒĻ IZVĒLĒTIES KONTAKTLĒCAS?

Dažāda veida redzes korekcijas līdzekļi daudziem ir ikdienas nepieciešamība. Redzes lāzeroperācija un brilles nav vienīgie redzes korekcijas līdzekļi kādi mūsdienās ir pieejami. Ja agrāk kontaktlēcas varēja izmantot tie cilvēki, kuru redzes problēmas nav pārāk nopietnas, tad mūsdienās ar kontaktlēcā ir iespējams koriģēt pat salīdzinoši specifiskas redzes problēmas. Par laimi, mūsdienās iespējams izvēlēties sev piemērotāko redzes korekcijas līdzekli ka bērniem tā pieaugušajiem(spied te – zilās gaismas brilles). Kontaktlēcas var ērti iegādāties arī internetā, kas nozīmē arī ātru piegādi un zemākas cenas. Pirms jebkādu redzes korekcijas līdzekļu iegādes ir nepieciešama optometrista konsultācija un redzes pārbaude.

KĀ IZVĒLĒTIES ATBILSTOŠAS KONTAKTLĒCAS?

Internetā ir iespējams iegādāties arī optikas preces. Ir dažādi kontaktlēcu veidi, turklāt, iespējams valkāt arī lēcas, kas vienkārši izmaina acu krāsu, tādējādi, izmantojot tās kā imidža pilnveidošanas līdzekli. Pamatā lēcas tiek iedalītas pēc izmantošanas ilguma un valkāšanas veida. Tiem, kuri ir aizmāršīgi, noteikti ieteicams iegādāties lēcas, kuras nav nepieciešamība katru vakaru ņemt ārā, jo ne visi lēcu veidi ir paredzēti lietošanai arī pa nakti un vairāku dienu garumā pēc kārtas. Kontaktlēcas būs lieliska briļļu alternatīva gan tiem, kuriem ir tālredzība, gan tuvredzība.

KONTAKTLĒCAS PAR DRAUDZĪGĀM CENĀM

Optikas preces allaž ir bijis ne no tiem lētākajiem priekiem. Lai arī cenas var būt atšķirīgas, starpība nebūs tik liela, ja vien neplānojat lēcas iegādāties atlaižu laikā. Piemēram, vienas dienas kontaktlēcas tiek pārdotas iepakojumos, kuros ir lēcas lietošanai mēnesim, vairākiem mēnešiem vai pat gadam. Kontaktlēcu iegāde, piemēram, lietošanai uz gadu, ir daudz izdevīgāka par briļļu cenu. Kontaktlēcu cenu nosaka arī tas, kādi ir lēcu valkāšanas paradumi, jo dažādām lēcām tiek piemērotas dažādas cenu kategorijas. Ir iespējams iegādāties gan toriskās, gan multifokālās lēcas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.