APAĻKOKU PIRKŠANAS UN PĀRDOŠANAS IESPĒJAS LATVIJĀ

Dažāda veida kokmateriālu apstrāde un pārstrāde Latvijā ir viens no vadošajiem biznesa virzieniem daudziem uzņēmējiem. Kokapstrādes uzņēmumi aktīvi iepērk apaļkokus, jo tiem ir plašs pielietojums un pārstrādes iespējas. Latvijas kokmateriāli ir iecienīti ne tikai vietējo interesentu vidū, bet tā ir viena no lielākajām eksporta precēm Latvijā. Kokmateriāli tiek iepirkti visā Latvijā, nodrošinot pakalpojuma izpildi no A-Z, ieskaitot dokumentu kārtošanu. Apaļkoka cenas nosaka sortimenta veids, kokmateriāla atrašanās vieta un izmēri. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

KĀ TIEK VEIDOTA PAPĪRMALKA?

Papīrmalka ir kokmateriāla veids, no kura iegūst celulozi, kas tālāk tiek izmantota papīra ražošanā. Tas ir kokmateriāla veids, kura kvalitātes prasības ir noteiktas zemākas. Gan skujkoku, gan lapu koku papīrmalkai tiek izmantotas koksnes daļas, kas ir no galotnēm un citām koka daļām, kas nav derīgas finierklučiem vai zāģbaļķiem. Priedes, egles, bērzi un apses ir populārākie papīrmalkai izmantotie koki. Papīrmalkas garums parasti ir 3 metri, savukārt diametrs svārstās līdz pat 60 centimetriem. Nav īpaši lielas atšķirības apaļkoku un papīrmalkas iepirkšanas procesam. Atbildīgs kokrūpniecības uzņēmums rūpējas par kvalitāti visos darbības posmos, sākot ar mežsaimniecību un beidzot ar transportēšanu un apkārtējo sabiedrību.

KĀDUS PAKALPOJUMUS VĒL NODROŠINA KOKRŪPNIECĪBAS KOMPĀNIJAS?

Lai atvieglotu darbu ar klientiem visā Latvijā, uzņēmuma filiāles tiek veidotas katrā reģionā. Tas atvieglo pakalpojuma sniegšanu un saņemšanu abām pusēm. Mūsdienās kokmateriālu apstrādes, pārstrādes un ražošanas uzņēmumi piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, lai piesaistītu klientus, piemēram, enerģētiskās koksnes un šķeldas ražošanu, paneļu māju veidošanu, apaļkoku un papīrmalkas iepirkšanu un tamlīdzīgi. Lai iegūtu plašāku klientu loku ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā, nepieciešamas modernas tehnoloģijas un mūsdienīga pieeja savam darbam. Jebkurš uzņēmums, kurš tendēts uz ilgtermiņa kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu savā nozarē, saviem patstāvīgajiem un potenciālajiem klientiem, mūsdienīga pieeja sava biznesa virzīšanai tirgū ir nepieciešamība ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.