KŪCIŅU CEPŠANA, BANKETI UN ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI RĪGĀ UN LATVIJĀ

Iedomāsimies agru rīta stundu, kad dodoties uz darbu, jūs pavada tikko ceptu maizīšu un pīrāgu aromāts. Šāda veida konditorejas izstrādājumi ir allaž bijuši top prece jebkuram cilvēkam, jebkurā diennakts laikā. Dažāda veida smalkmaizītes, kūkas, tortes, tartes un bulciņas ir standarta piedāvājums daudzām konditorejām Rīgā, taču, ne visas piedāvā arī ēdienu piegādi un banketu apkalpošanu. Ja vēlaties zināt, kur pasūtīt kliņģeri, tad atbilde tālu nebūs jāmeklē. Cenas atkarīgas no pasūtījuma veida un apmēra, bet vidēji kūkas, smalkmaizītes, tortes un kliņģeri maksā sākot no 15 eiro kilogramā.

VAI PIEEJAMAS KŪKAS BĒRNU BALLĪTĒM?

Svētkiem tuvojoties, aktualizējas jautājums par to, ko celt galdā. Nenoliedzami viena no galvenajām lietām ir torte, kūka vai kliņģeris. Mūsdienās iespējas kūku pasūtīšanai ir nebeidzamas- gan lauku torte klasikas cienītājiem, gan Ņujorkas siera kūka un citi mūsdienīgi kārumi. Visa veida konditorejas izstrādājumi jāpasūta vismaz 2 dienas iepriekš, lai pasūtījums tiktu laicīgi izpildīts. Dažāda veida bērnu ballītēm ir iespējams pasūtīt kūkas un tortes ar dažādiem aktuāliem varoņiem, vārdiem, figūriņām un tamlīdzīgiem rotājumiem. Iespējams pasūtīt arī iespaidīgi lielas kūkas, līdz pat sešiem kūku statīva stāviem. Lieli banketi, kāzas un jubilejas ir labākie pasākumi, kuriem piestāv šādi konditorejas meistardarbi.

KĀDIEM PASĀKUMIEM PAREDZĒTA BANKETA GALDA KLĀŠANAS OPCIJA?

Turpinot tēmu par svētkiem, kāzām un jubilejām, šādās reizēs vienmēr aktualizējas jautājums par galda klāšanas iespējām. Pat visčaklākā mājsaimniece nevēlas viena pati gatavot un klāt galdu, piemēram, 50 viesiem. Galda klāšanas pakalpojums šādā reizē būs piemērotākais no visiem. Banketa galdu klāšanas pakalpojums pieejams līdz pat 500 cilvēkiem. Šādu apjomu ir ļāvusi sasniegt teju 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā. Ja nepieciešams apkalpot izbraukuma banketus, tad tiek nodrošināts viss nepieciešamais – ne tikai ēdiens un uzkodas, bet arī trauki un galda piederumi. Banketu apkalpošana, neatkarīgi no plānoto cilvēku skaita un pasākuma veidu, ir jāpiesaka vismaz 10 dienas ātrāk. Galda klāšanas cenas atkarīgas no viesu skaita, vietas un dažādiem citiem faktoriem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.