KĀ IZVĒLĒTIES JAUNAS MAŠĪNAS RIEPAS?

Ceļu satiksmes drošībai ir jāpievērš īpaša uzmanība tieši gada vēsajā laikā, un liela loma ir riepu kvalitātei. Riepas ir viens no tiem automašīnas elementiem, kas ir tiešā saskarē ar ceļu, tādēļ, ziemas mēnešos jāpārliecinās, ka protektora dziļums ir gana liels, savukārt vasaras mēnešos, riepu protektora dziļums var būt mazāks, taču tam vienalga jābūt pietiekošam. Labas vasaras riepas nav lētas, taču tās arī nav kosmiski dārgas, bet taupīt uz riepu kvalitāti nav ieteicams nevienam autovadītājam. Ja nepieciešams saprast, kādas riepas būs piemērotas, riepu garāžas darbinieki spēs palīdzēt, īpaši, ja esat jauns auto vadītājs. Riepu, disku un riteņu apkope vismaz reizi sezonā ir nepieciešama jebkurai automašīnai, lai diagnostikas laikā būtu laicīgi iespējams noteikt un novērst radušās problēmsituācijas, ja tādas ir izveidojušās.

SERVISA APKOPE RIEPĀM UN DISKIEM

Riepu, riteņu un disku apkope ir vienots pakalpojumu kopums. Diski, daudzu uztverē, ir dekoratīvs elements un pat nenojauš, cik liela ir to loma visā automašīnas ritošajā daļā. Riepu garāžā ne tikai veiks disku diagnostiku, bet arī labošanu un nomaiņu, ja tāda nepieciešama. Vēl viens populārs pakalpojums, kā dēļ tiek izmantoti riepu garāžas pakalpojumi, ir riepu uzglabāšana ārpus sezonas, jo, kā zināms, riepas ir jāmaina sākoties ziema un vasarai. Riepu cenas ir atkarīgas no ražotāja, tipa un citiem kritērijiem. Riepu stāvokli nosaka arī autovadītāju braukšanas paradumi.

KĀDĒĻ LIETOTAS RIEPAS PIRKT SERVISĀ?

Riepu servisa piedāvājumā varam atrast gan jaunas, gan mazlietotas ziemas, vasaras un vissezonas riepas, kas piemērotas Latvijas klimatam visa gada garumā. Lietotas un mazlietotas auto riepas var maksāt pat par četrdesmit procentiem lētāk, tāpēc daudziem tā ir pirmā izvēle, kad runa par riepu maiņu. Pastāv atšķirība tajā, ja lietotas riepas pērkat servisā vai, piemēram, pēc kāda sludinājuma. Pirkt lietotas automašīnas riepas riepu servisā ir daudz drošāk, jo pirms pārdošanas tās tiek pārbaudītas un atzītas par kvalitatīvām. Riepu garāžas uzticamie darbinieki noteikti neliks vilties ne jums, ne jūsu auto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.