Nepieciešamas flīzes vai lamināts – kur griezties un arī kā var pasūtīt?

Dzīvokļa remontdarbi jau ir ilgs un dārgs prieks. To negribēsies veikt atkārtoti. Tas ir īstenojams, ja apdarē piemeklējat “spēcīgus” materiālus – tādus, kam nekaitēs netīrumi, nokrituši trauki, dzīvnieku nagi vai regulāra tīrīšana. Bez šaubām, iesākot remontu, katrs no mums savā fantāzijā redz to bildi, kam galu galā vajadzētu sanākt. Bet, lai arī tieši tas tā ir, nepietiek tikai ar pieskaņotu materiālu izvēli vai remonta piederumiem. Grīdas segums būtu jāizvēlas, ievērojot telpas īpašības. Kam tieši jāvērš pastiprināta uzmanība, meklējot materiālus apdarei un santehniku? Kādos veikalos šo visu iespējams iegādāties? Centīsimies tikt skaidrībā tālāk rakstā.

Apdares materiāli sienām vai grīdām – ar ko sākt?

Jums sākas remonts mājoklī. Pārdomājiet sienu apdari. Ir pieejamas guļamistabas tapetes no flizelīna, kas būs viegli kopjamas, turklāt tas ir viegli klājams apdares materiāls. Bez šaubām, jau ir papīra tapetes, kur tad iespējams atrast salīdzinoši izturīgus variantus. Papīra tapetes laba izvēle ir bērnu istabā, tādas tapetes būs dabiskas un bez kaitīgiem piemaisījumiem. Savukārt, flīzes būs laba alternatīva sienām, kā piemēram, vannas istabā un virtuves priekšautam. Grīdas segumu vajadzētu pieskaņot sienām, vai arī piemeklēt neitrālus toņus. Tā, piemēram, klasiska izvēle ir parkets vai lamināts. Bet, tā kā parkets jau ir dārgs prieks, tā kā sastāv no dabīga koka, tad lamināts būs labākā izvēle, ja būs vēlme ietaupīt, bet gribat izveidot dabiska koka izskatu. Vēl grīdas apdarei labi noderēs tāds materiāls kā linolejs, kas tad tagad ir izturīgs un ļoti dažāds dizainu izvēlē. Tad, kad tiek meklēta santehnika, ieteicams vērst uzmanību modernajām iekārtām – jaucējkrāniem, kas ietaupa ūdens patēriņu, podiem bez apmales, kas jau ir higiēniski un mazāk krājas baktērijas. Šodien jo funkcionālāk pieķerties klāt remontdarbiem, jo būs labāk.

Kur iegādāties materiālus?

Pie mums ir samērā daudz celtniecības veikalu. Bet parasti tādi veikali ir kā lieli lielveikali, kur pārdevēji bieži vien paši nav informēti tieši par apdares materiālu ieklāšanu vai arī kādām īpašībām. Tādēļ ir ieteicams savu uzmanību pievērst cita tipa veikaliem, piemēram, tāds var būt interjera veikals. Šādos veikalos ir pieejami materiāli apdarei, dizainu piemēri un vēl profesionāli speciālisti, kuri profesionāli izlīdzēs izdarīt izvēli. Protams, uzmanīgi izlasiet klientu atsauksmes, lai vēlāk nenāktos vilties, kā arī apskatiet piedāvājuma klāstu. Šeit būtu jābūt labiem apdares materiāliem, kas tad ir pierādījuši savu kvalitāti jau gadiem ilgi. Un kopā Jūs varēsiet atrast labāko veidu priekš Jums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.