ZINĀMĀKIE ATPŪTAS VEIDI PIE ŪDENS

Vasara ir klāt un daudzi turpina īstenot savus atvaļinājuma un brīvdienu plānus. Aktīvā atpūta ar draugiem un ģimeni ir viens no populārākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem. Atpūta vienmēr ir bijusi svarīga cilvēka dzīves sastāvdaļa, tādēļ svarīgi, ka brīvais laiks tiek pavadīts kvalitatīvi. Latvijā ir fantastiska iespēja savu brīvo laiku pavadīt upju, ezeru un jūras krastos. Parasti šādās vietās ir ierīkoti dažādi kempingi ar piknika vietām, dažādām izklaides iespējām, piemēram, laivošanu, SUPošanu un katamarānu īri. Bez šaubām, ka ūdens motocikla noma un dažādi atrakciju veidi ir ļoti iecienīti dažāda vecuma atpūtnieku vidū – kamēr mazākie priecāsies par izbraucienu ar laivu, tikmēr pieaugušie novērtēs izbraucienus ar SUP un e-foil, katamarāniem un citiem atrakciju veidiem.

ATPŪTAS LAIKA PAVADĪŠANA PIE DABAS KRŪTS VISIEM ĢIMENES LOCEKĻIEM!

Brīvdienas pie dažādām ūdenstilpnēm ir viena no latviešu iecienītākajām atpūtas formām. Dažādus ūdens atrakciju veidus ir iespējams nomāt dažādos veidos. Tieši upju un ezeru krastos mēdz būt ierīkoti dažādi kempingi un aktīvās atpūtas zonas, kur arī iespējams atrast laivu nomas punktus. Noteikti iesakām izmēģināt e-foil dēļu nomu, kas ļaus, vārda vistiešākajā nozīmē, lidot pa ūdens virsu! Iznomājot SUP dēļus, būs iespēja romantiski vērot saullēktu vai saulrietu, vai arī ar katamarāniem vizināt bērnus.

VAI IESPĒJAMS IZNOMĀT KATAMARĀNUS UN EFOIL DĒĻUS?

SUP dēļu noma ir vēl viens ļoti izplatīts pakalpojums, kas ir populārs aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Tas ir populārs arī Latvijā, par spīti tam, ka vasara pie mums nav tas ilgākais gadalaiks. Starp citu, SUPošana ir viens no labākajiem treniņu veidiem visai ķermeņa muskulatūrai. Ir dažāda veida ūdens atrakciju veidi, kas piemēroti atpūtai vienatnē, romantiskai atpūtai divatā, nelielām draugu kompānijām un kuplām ģimenēm. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.