KO IZVĒLĒTIES – ALUMĪNIJA, KOKA VAI PLASTMASAS LOGUS?

Logi ir nepieciešami jebkurai ēkai un Latvijā populārākie ir PVC logi. Mūsdienīgi risinājumi logu montāža ir liela ēkas kvalitātes paaugstināšanas metode. Plastikāta logi nodrošina pareizu telpas ventilāciju, siltumizolāciju un arī vizuāli labi izskatās. Tas pats attiecas arī uz jaunajiem koka un izturīgajiem alumīnija logiem. Maldīgi uzskatīs, ka koka logi, kurus mūsdienās uzstāda mājokļos, uzbūves ziņā ir tādi paši kā pirms 30 gadiem. Tās ir modernas logu instalācijas metodes. Alumīnija logiem piemīt augsta ugunsizturība, savukārt koka logus daudzi izvēlas, jo tie iederas telpas eksterjerā.

Logu montāža mūsdienās aizņem maz laika, tādēļ nav jāuztraucas par to, ka viss process varētu neplānoti ievilkties. Tehnoloģiski pareiza logu uzstādīšana iet roku rokā ar profesionalitāti un 5 gadu garantiju. Līdzās logu montāžai, iespējams uzstādīt arī dažādas iekšējās un ārējās palodzes, atbilstoši klienta vēlmēm, kā arī insektu tīklus. Vairāk par uzņēmuma pakalpojumiem skatīt šeit – http://labologuagentura.lv/!

VAI VAR IZGATAVOT DURVIS PĒC PASŪTĪJUMA?

PVC un metāla durvju uzstādīšana ir tik pat pieprasīti pakalpojumi kā logu montāža. PVC durvis iespējams izgatavot tieši tādas, kādas klients vēlas un uzstādīt jebkurā ēkas vai palīgēkas vietā. Bīdāmas PVC durvis būs lielisks risinājums, piemēram, izejām uz terasi. Metāla durvis ir aktuāls risinājums mājokļa ieejai. Jāizvēlas pareiza metāla durvis atkarībā no to novietojuma, respektīvi, ja durvis tiek uzstādītas kāpņu telpā, tās var nebūt tik pat izturīgas pret laikapstākļu ietekmi kā tās, kas paredzētas uzstādīt privātmāju ieejai.

VENTILĀCIJAS SISTĒMAS IERĪKOŠANA MĀJĀS

Telpu ventilācijai ir milzīga nozīme ne tikai ēkas termoregulācijā, bet arī iedzīvotāju labsajūtas nodrošināšanā. Mūsdienās ir dažādas ventilācijas sistēmas uzstādīšanas iespējas. Piemēram, logos iebūvēta pasīvā ventilācijas sistēma. Piespiedu ventilācija, jeb ventilators ir lieliska izvēle tām telpām, kurās dabiskā gaisa plūsma ir nepietiekoša. Mūsdienīgākas gaisa ventilēšanas sistēmas darbojas, izmantojot elektrību, taču par patēriņu nav jāuztraucas, jo tas ir līdzīgs vienai LED spuldzītei.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.