AKTĪVĀS ATPŪTAS IESPĒJAS UPJU KRASTOS.

Siltajā laikā vienmēr ir aktuālas dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas ārpus telpām. Pēc aktīvas atpūtas dabā vienmēr jūtamies patīkami noguruši, un tas ir rādītājs tam, ka atpūta ir izdevusies. Upes, ezeru un jūras krasti ir lieliskas vietas, kur baudīt mieru pie dabas. E-foil, SUP dēļi, katamarāni un laivas ir pieprasītākie aktīvās atpūtas līdzekļi, ko klient vēlas nomāt. Tieši braucieni ar laivām ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

Uzzini vairāk – http://www.bullulaivas.lv/sup-noma/

SUP DĒĻU ĪRE PIE UPĒM UN EZERIEM.
Ūdens atrakciju pilnīgai izbaudīšanai, noteikti jāizvēlas arī e-foil dēļu, SUP dēļu vai laivu noma, kas pieejama katram interesentam. Ir vairākas inventāra nomas iespējas. Vairums kempingu, kas piedāvā atpūtu uz ūdeņiem, paši nodrošina arī aktivitāšu piedāvājumu. Nereti, šie paši pakalpojuma sniedzēji neierobežo savu piedāvājumu ar laivu nomu vien, bet arī piedāvā gida pakalpojumus, dažādu pasākumu organizēšanu un tamlīdzīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas. Iznomāt ir iespējams vairāku veidu laivas un dēļus – SUP dēļi, laivas, katamarāni un neliela izmēra atpūtas buru laivas. Uz jahtas atpūsties var līdz pat 8 cilvēku liela kopānija.

ATPŪTAS IESPĒJAS KOPĀ AR DRAUGIEM.
SUP dēļu noma ar katru gadu kļūst ar vien populārāka un to piedāvā teju jebkurš aktīvās atpūtas pakalpojumu sniedzējs. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā, jo kas gan varētu būt atspirdzinošāks par izbraucienu ar SUP siltā vasaras vakarā, vērojot saulrietu? Patiesībā, šis ir viens no labākajiem fiziskajiem treniņiem kādu varam iedomāties. SUP dēļi mēdz būt dažādi un paredzēti dažādiem mērķiem – sportistiem un iesācējiem, dēļu lielām cilvēku grupām līdz desmit cilvēkiem un pat plostveida sup dēļi mantu pārvadāšanai. Ja vēlaties ūdens atrakcijas baudīt nākamajā līmenī, tad noteikti jāizmēģina brauciens ar e-foil dēli. E-FOIL sniedz iespēju ar tā palīdzību pacelties nedaudz virs ūdens līmeņa un pārvietoties, izmantojot nelielu propelleru, kas darbojas ar litija jonu batereju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.