PVC LOGI MĀJOKĻOS VISĀ LATVIJĀ

Plastmasas logi savā mājoklī ir kļuvusi par stabilu vēlmi jebkuram, kura īpašumā ir paredzēti remontdarbi vai māja tiek būvēta no nulles. Ņemot vērā to, ka Latvijas klimats var lepoties ar visiem četriem gadalaikiem, kas mēdz ievilkties ilgāk kā plānots. Mājīga temperatūra iekštelpās drēgnajos un aukstajos gada mēnešos, ir viens no iemesliem, kādēļ cilvēki Latvijā steidz nomainīt vecos koka logus, pret plastmasas logiem. Tā pat šis ir viens no iemesliem, kādēļ jaunceltnēs plastmasas logi ir pirmā izvēle, kad runa par logu montāžu. PVC logi nodrošina lielisku ventilāciju vasarā un lielisku siltumizturību ziemā. Pakešu logi mūsu pusē ir tendence jau divdesmit gadus, uzzināt vairāk var tālāk.

PLASTMASAS LOGI ENERGOEFEKTIVITĀTES NODROŠINĀŠANĀ

Kādēļ Latvijā tik daudz tiek runāts par energoefektivitāti? Tam ir vienkāršs izskaidrojums. Latvijā daudzstāvu nami, galvenokārt, ir būvēti, aptuveni, pirms 40-50 gadiem un daudzi no tā laika nav piedzīvojuši nekāda veida remontdarbus. 50 gadu laikā mainījies ir tiešām ļoti daudz kas, nemaz nerunājot par ēku un komunikāciju tehnisko stāvokli un visu, kas ar to saistīts, ieskaitot, pakalpojumu cenas. Ja apkures sistēma ir novecojusi, dzīvoklī ir vecie koka logi, taču jāmaksā ne tā mazākā maksa par komunālajiem pakalpojumiem, ieskaitot apkuri, tad dzīvošana šādā dzīvoklī nav rentabla. Viens no risinājumiem ir plastmasas logi, ko montēt esošo koka logu vietā. Arī Eiropas fondu apgūšana Latvijā ir sekmējusi namu energoefektivitātes celšanos, jo tiek renovētas un siltinātas ēku fasādes un mainītas komunikācijas, uzstādīti PVC logi. Viennozīmīgi, tas ir liels atspaids ne tikai uz iedzīvotāju komfortu, bet arī ēkas mūžu.

KAS SASTĀDA PAKEŠU LOGU MONTĀŽAS IZMAKSAS?

Neatkarīgi to tā vai dzīvojat daudzdzīvokļu nama dzīvoklī vai privātmājā, noteikti tiks atrasti risinājumi jebkuram projektam. Piesakot projektu, tiek veikti nepieciešamie mērījumi un logi ražoti atbilstoši tiem. Logu montāža tiek piedāvāta kopā ar apdares darbiem, lai pēc darbu beigām nebūtu jāmeklē jauni meistari, kas montēs palodzes un veiks apdares darbus logu ailēm. Precīzas izmaksas varēs noteikt, kad tiks saskaņots un apstiprināts montāžas projekts, jo visas izmaksas tiek rēķinātas individuāli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.