MŪSU MĀJRAŽOTĀJU ALKOHOLISKO DZĒRIENU KLĀSTS.

Jebkura no mazajām alkohola darītavām Latvijā var lepoties ar savu stāstu par to, kā no hobija, alus darīšana vai vīna brūvēšana ir pārvērtusies par maza izmēra biznesu. Kāds iet vecātēva pēdās, vēl kāds izdomājis, ka šis būs labs veids kā realizēt pāri palikušo ražu, cits vienkārši iedvesmu smēlies youtube. Alkohola darīšana mājās ir pilnībā legāla, ja tiek izpildītas visas normatīvās prasības, ko regulē likums, tādēļ nelielos apmēros saražotais mājas vīns, sidrs, alus un uzlējumi ir lieliski produkti, ko piedāvāt gadatirdziņos un personīgajā veikaliņā pilnīgi legāli. Alkohola veikals internetā ir pilnīgi legāls biznesa veids, pat par spīti tam, ka nepieciešams pārliecināties par pircēja vecumus. Piegādes veic pats ražotājs un pārdevējs, tādēļ tas ir veids kādā var pārliecināties par pircēja vecumu, turklāt, ja pārdevējs ir ticis maldināts un preces vēlas iegādāties nepilngadīga persona, nauda tiek atgriezta bankas kontā.

Ieskaties piedāvājumā – http://pv64.lv/produkti

KĀDAS PRECES PIEDĀVĀ MAZĀS ALKOHOLA DARĪTAVAS LATVIJĀ?
Mājas alkohola darītavas piedāvā dažāda veida dzērienus – alu, uzlējumus, sidrus un pat degvīnu. Piemēram, jāņogu uzlējums vai upeņu uzlējums, pavisam noteikti garšos savādāk kā veikalos nopērkamie, kā arī kalpos kā lieliska dāvana svētkos. Mājas degvīns ir atsevišķa dzērienu grupa, kas arī garšo pavisam savādāk kā veikalu plauktos atrodamais. Eksperimenti ar netradicionālām garšām, noteikti var novest pie interesanta un ekskluzīva produkta rašanās. Dumbrāju alus ir vēl viena produktu grupa, kas ir pieprasīta patērētāju vidū. Piedāvājumā var atrast dažādus uzlējumus, alu, sidru, degvīnu. Jārēķinās gan ar nedaudz augstākām cenām kā veikalos, taču, ņemot vērā to, ka konkrētais dzēriens ir izgatavots pāris desmitu eksemplāros, tas ir pat ekskluzīvi.

KĀ PIRKT ALKOHOLU INTERNETĀ?
Lielāki vai mazāki alkoholisko dzērienu veikali, preču piegādi veic pašu spēkiem. Tas palīdz pārliecināties par pircēja vecumu. Piegāde tiek veikta pilsētas un tuvējo rajonu robežās, atkarībā no minimālās groza summas. Arī bezmaksas piegāde tiek noteikta balstoties uz konkrētu summu, kas būtu adekvāta pircējam un izdevīga pārdevējam. Latvijas mājražotāju preču iegāde ir lielisks veids kā atbalstīt savējos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.