MĒBEĻU NOMAS LABĀS ĪPAŠĪBAS

Galdu īre, krēslu noma – dažreiz šķiet, šādas lietas neattiecas uz jums, tas ir aktuāli tikai tādiem sabiedrisku pasākumu organizētājiem vai lielu telpu saimniekiem.Bet vai tiešām jūsu dzīvē neko tādu nevar ievajazēties? Kur ņemsiet mielasta galdus, ja izdomājat precēties? Var jau, protams, nest galdus no mājām, bet kā tas izskatīsies? Ko darīt, ja jūs uzaicina noorganizēt konferences norisi? Vai stiepsiet krēslus ārā no kabinetiem? Visticamākais, ka nē – arī pasākumiem, kas nav domāti simtiem un tūkstošiem cilvēku, mēbeļu noma ir labākā izvēle vairāku iemeslu dēļ.

Kā pirmo no galdu un krēslu nomas plusiem var minēt plašās izvēles iespējas. Saliekamie krēsli, konferenču krēsli, vai tādi, kuriem ir paliktnis rakstīšanai, mazi apaļi galdiņi vai koka galds kopā ar solu sēdēšanai – tik dažādas variācijas piedāvā mēbeļu un galdu noma!

Otrā lieta, kas ir krēslu un galdu īres priekšrocība – jums nav jālauza galva, kur mēbeles likt pēc pasākuma! Mēbeļu nomas darbinieki visbiežāk paši nodarbojas arī ar mēbeļu piegādi un aizvešanu, tātad tā ir vismaz viena lieta, par ko jums nav jāuztraucas!

Jāatgādina, ka mēbeļu noma ir kaut kas vairāk par galdiem un krēsliem – te tiek piedāvātas arī citas lietas, lai viss pasākumam nepieciešamais būtu nomājams vienuviet.

Viena no šādām lietām ir garderobes statīva īre, jo mēs taču neatrodamies tādā klimata joslā, kur cilvēks iekštelpās un ārā var visu laiku atrasties vienās plānā apģērba kārtā – nē, mums vajag gan jakas, gan mēteļus, gan cepures, gan pārvelkamos apavus, bet kur to visu likt, kad esi atnācis uz pasākumu?

Profesionāli mēbeļu iznomātāji piedāvā garderobes statīvu nomu ar visiem numuriņiem un pat garderobistu pakalpojumiem! Tas ļoti noderēs ziemā vai vēlā rudenī, kad cilvēki ierodas pamatīgās virsdrēbēs, tāpēc ka bez garderobista ir risks, ka sāksies liela drūzēmšanās, jo bara efekts negatīvi ietekmē pat pašus miermīlīgākos cilvēkus.

Vasarā var izlīdzēties vienkārši ar garderobes statīva nomu, jo garderobistam visticamākais darba īsti nebūtu, taču pavisam bez statīva palikt nevajadzētu, jo pasākuma apmeklētājiem tik un tā mēdz būt līdzi kādas lietas, kas traucētu izbaudīt pasākumu vai maisītos pa kājām gan pašiem, gan citiem apmkelētājiem.

Varbūt kādam šķiet, ka mēbeļu noma nav nekas svarīgs, bet iedomājieties, kas notiks, ja solītie galdi vai krēsli netiks atvesti laikā? Tas var izgāzt visu pasākumu! Tāpēc noteikti jāizvēlas labs, uzticams un atsaucīgs nomas mēbeļu uzņēmums.

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.