Metālapstrādes uzņēmumi Latvijā un to piedāvājums.

Jau no seniem laikiem, meistariem, kas ikdienā strādā ar koku, metālu kā arī citiem amatniecības materiāliem, ir bijusi īpaša vieta un statuss ražotāju vidū. Ja ir izdevība pie kalēja vai kāda cita amatniecības pārstāvja veikt pasūtījumu, kas tiek izgatavots vienā eksemplārā, prece un pakalpojums automātiski iegūst ekskluzīvu statusu. Mūsdienās īpaši populāri ir dažāda stila metāla izstrādājumi, veidoti gan pēc speciāla pasūtījuma, gan arī ražoti rūpnieciskos nolūkos. Kalēju uzņēmuma piedāvāto pakalpojumu klāsts kļūst izteikti liels – interjēra priekšmeta, dizaina elementi, vārti un žogi, logu restes, metāla konstrukcijas un vēl daudz kas cits. Arī metāla sijas kļūst plaši populārs produkts.

Ieskaties – https://www.kaleji.lv/produkti/logu-restes-izgatavosana-uzstadisana/

Metāla trepes privātpersonām un aģentūrām.

Paturpināsim par kāpnēm un arī margām. Metāla apstrādāšana jau ļoti ilgi vairs nav pielīdzināma padomju gados pierasto metāla izstrādājumu izskatam kā arī kvalitātei. Tehniskās versijas 21. gadsimtā nereti piedāvā ne tikai daudzpusīgākas izgatavošanas opcijas, bet arī dizaina izstrādi un arī galaprodukta uzstādīšanu. No metāla veidotās kāpnes var būt dažnedažādi veidotas kā arī pielāgotas klienta vajadzībām. Trepju komplektācijā visādā ziņā ietilpst arī margas. Trepju margas pilda gan vizuālu funkciju, gan ir montētas drošības nolūkiem. Trepju margas var tikt izgatavotas saskaņotas gan ar pašu kāpņu dizainu, gan arī lielākoties pielāgotas apkārt redzamajam interjēram. Pasūtījums ir izstrādāts, balstoties uz visiem drošības noteikumiem kā arī citiem rādītājiem.

 

Metāla žogu veidošana Latvijā.

Pie metālapstrādes speciālista iespējams vērsties arī brīžos, ja vajadzīgs izstrādāt kā arī izgatavot žogus un vārtus. Speciāli paūtīts dzelzs žogs, vārti vai abi, kuri ir izgatavoti balstoties uz visām pircēja vajadzībām un īpašuma īpatnībām, ir labākais sargs pret nelūgtiem viesiem un arī acu skatieniem. Ja uz īpašuma zemes atrodas ēkas, kuru logi būs pavērsti virzienā, kas nav regulāri pārredzams, iesakām iegādāties arī metāla restes, ko tiem uzstādīt. Daudziem logu restes rada asociācijas ar cietumu, bet tas ir ļoti aplami. Moderni risinājumi ļauj restes padarīt par dizaina objektu īpašumā, veidotas dažādos veidos kā arī rotātas ar dekoratīviem elementiem.

 

Nerūsējoša tērauda preces interesentiem.

Metālapstrāde cilvēku prātos asociējas ar masveida rūpniecisku ražošanu vai arī māksliniecisku norisi. Mūsu kompānijas un personāla mērķis ir parādīt, ka metāls ir ļoti elastīgs un ļoti viegli pielāgojams materiāls, no kura var radīt arī dažāda veida ikdienā lietojamus elementus, tai skaitā žogus un kāpnes privātiem pasūtītājiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.