Slēdzeņu serviss pie mums

Slēdzenes durvīm, tāpat kā jebkura tehniska ierīce ar pārdomātu mehānismu, varētu salūzt. Tāpēc neviens mājas īpašnieks nemaz nav aizsargāts no tā, ka mājokļa durvju atvēršana var būt apgrūtināta ar to, kad salūzusi slēdzene.

Šādā situācijā nav jāsteidzas pašiem urbt ārā slēdzenes vai mēģināt izdauzīt ārdurvis. Priekš tam, lai durvju un slēdzeņu atvēršana varētu būt īstenojama ar daudz mazākām izmaksām, sākumā būtu vajadzīgs griezties pie zinātājiem, kur profesionāls sos serviss sniegs Jums palīdzības roku problēmsituācijā.

Nepieciešama auto durvju atvēršana? Kas tad varētu būt lūšanas iemesls?

Bez šaubām, būs jāatzīst tāda lieta, kad arī labākās kvalitātes produktiem nav ideālu mehānismu un viss var nolietoties. Situācija, kad atslēga iesprūst un, protams, nepieciešams atslēgu serviss ir parasta parādība. Taču jāizceļ, ka parasti tas nav noticis negaidīti. Visbiežāk saimnieki jau ir pamanījuši mazus darbības traucējumus, tomēr nevērs uz to īpašu vērību. Var gadīties, ka durvju atvēršana notiek pieliekot spēku, tā kā bez spēka nemaz nevar tās atvērt, tad pastāv liela iespēja, ka drīz atslēgu vairs nebūs iespējams pagriezt. Iemesli tam, ka var būt vajadzīgs durvju serviss ir dažādi, piem., tika mēģināts atvērt durvis ar sliktu dublikātu vai citiem priekšmetiem. Bieži vien tāda lieta, kā seifu atvēršana var notikt ar to, kas gadās tepat pa rokai, līdz ar to var sabojāt mehānismu un seifs vairāk nevar pildīt savas funkcijas. Slēdzene tiek piesārņota, kas ir īpaši raksturīgs cilindra veida slēdzenēm, tāpēc obligāta regulāra mehānisma kopšana. Šajā gadījumā var būt ierobežota arī tādas lietas kā auto atvēršana, jo mēs jau diezgan reti izmantojam parasto slēdzeni un ta ierūsē, bet tad var gadīties, ka ir vajadzīga sos durvju atvēršana.

Nepieciešams atslēgu serviss? Kur tad griezties?

Atslēgu serviss jau ir delikāts jautājums, kur būtu jāstrādā tikai profesionāliem darbiniekiem, pēc kuru darbībām nebūtu nepieciešams jau pats durvju remonts. Kādā veidā tādus sameklēt? Sākumā ir ieteicams pameklēt onlainā, kur durvju serviss tiek piedāvāts un kādi tieši pakalpojumi ir iekļauti. Pārbaudīta kompānija varētu ne tikai atvērt pašas salauztās durvis, bet arī var palīdzēt ar tādiem specifiskiem darbiem, kā auto durvju atvēršana vai seifu atvēršana. Taču der atcerēties, ka pirms darba veikšanas, speciālisti gribēs pārliecināties, ka tieši Jūs esiet īpašnieks. Slēdzeņu atvēršana ir juveliera cienīgs pasākums, kur izpildījumam jābūt augstā kvalitātē, tāpēc vienmēr lasiet atsauksmes no citiem klientiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.