Sup dēļi – kā var tos izmantot?

Ik gadu supošana veicina cilvēkos arvien lielāku ieinteresētību, kas ir tas, kas palielina tādas sfēras izaugsmi, kā sup īre. Supošana jeb, kā to bieži vien sauc, paddle board, ir veids kā slīdēt pa viļņiem. Tiem atšķirībā no sērfinga ir airi, pateicoties tiem, šeit tiek kontrolēti sup dēļi un tiek noturēts līdzsvars.

Katrs, kas sāk interesēties par šo sporta veidu, sameklē sev ko īpašu. Un tiešām, parasta sup īre un arī iegrimšana klusajos ūdeņos var radīt daudzas pozitīvas izjūtas, sniedz enerģijas lādīņu kā arī sniedz iespēju izbaudīt harmoniju ar dabu.

Uzzini vairāk – https://www.bullulaivas.lv/pasakums/saulrieta-brauciens-uz-juru-ar-laivam-un-supiem/

Supošana, ieteikumi jauniesācējiem

Jauniem sportistiem varētu likties, ka, lai uzsākt savus supošanas mēģinājumus, viss, kas nepieciešams, ir tikai doties tur, kurā var būt nopirkti sup dēļi un nopirkt iesākumā lētāko versiju. Kaut gan šis nav viss, tā kā sup dēļi atšķiras pēc to konstrukcijas, izejmateriāliem, mērķa un cenas. Jau var likties, ka kvalitatīvākie sup dēļi ir dārgākie, taču bieži vien tie būs domāti sportistiem jau ar pieredzi, taču iesācējiem var nemaz nederēt. Tāpēc jauniņajiem jau ir rekomendēta sup noma, kur pēc apmācības vajadzētu dažas reizes braukt pa mierīgu ezera virsmu. Sup īre piedāvā iespēju mainīt dažādus dēļus, tādejādi atrodot sev piemērotāko, lai sup saulriets varētu būt satikts pēc iespējas ērtākos apstākļos. Šodien ir jau parādījies tāds fenomenāls dēlis, kā E-Foil, šeit galvenā atšķirība ir tas, ka tas ir elektrisks un ļauj lidot virs ūdens. Kā redzams sup piedzīvojums varētu veicināt neaizmirstamus iespaidus, taču labāk, ja sākumā tiks pasūtīta sup noma.

Esot uz sup, saulriets tiek sagaidīts – aktīvās atpūtas veidi Latvijas teritorijā

Latvija ir un paliks zilu zilo ezeru kā arī zaļo mežu zeme, tādējādi pašmāju ražotāji to būs izmantojuši, izveidojot atpūtas bāzes, kur tieši cilvēkiem tiks piedāvāta sportiska atpūta ar draugime, ģimeni. Šādos kompleksos lielā piedāvājumā ir laivu noma, priekš tam, lai cilvēki var bez stresa izbaudīt ezera mieru. Kad tiek nomāti namiņi pie ūdens, Jums droši vien tiks piedāvāta velosipēdu noma, lai labāk un vieglāk apbraukt apkārtni. Un jebkuram no mums ir zināma katamarānu noma, kas ir diezgan pieprasīta, taču šodien daudzās vietās sāk piedāvāt jauna tipa servisu, pie kā ir pieskaitāma sup īre. Esam redzējuši reklāmas, kur ir burvīgi attēlots, kā, esot uz sup saullēkts var tikt sastapts uz skaista ezera, kā gan nevelēties pārbaudīt, vai sup izbraucieni ir tik fantastiski. Mūsdienās var tikt sniegts jauns sup piedzīvojums – E-Foil, ar ko Jūs burtiski paceļ virs ūdens. Viennozīmīgi šodien aktīvā atpūta jau ir pieprasīta, un, tad, kad tiek organizēta atpūta ar draugiem, labākais risinājums jau ir aizbraukt pie dabas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.