Plastikāta logi vai koka logi, vai būs kāda atšķirība un kā tad izvēlēties?

Šodienas logu tirgū var tikt piedāvāti logi mājām un dzīvokļiem, kas tad piemērojas katra gaumei, sākot, piemēram, ar vienkāršiem variantiem piemēram, kā plastikata logi vai koka logi, līdz pat milzīgām panorāmas kā arī dizaina variantiem ar mozaīkām, ko piedāvā pakešu logi.

Bet, domājot par tāda veida pasākumu kā logu montāža, katrs vēlas labas kvalitātes preci. Šeit nav svarīgi, kam tad tieši dodat priekšroku, vai tie ir alumīnija logi vai plastikāta logi, būs daži nosacījumi, kā var tikt pareizi piemeklēti logi un palodzes.

Uzzini vairāk – http://logunams.lv/

Šodienas pakešu logi un to variācijas

Pirms tiek pasūtīti logi, vispirms būs jāsaprot, kāds tieši materiāls Jūsu apstākļos var būt atbilstošākais. Katram ir savi plusi un mīnusi:

  • koka logi var būt daudzkārt pārkrāsoti, kā arī ir diezgan ekoloģiski un labi uztur siltumu, turklāt koka palodzes ir ļoti dabiskas. Turpretim, mīnusi ir lielās izmaksas un slikta uguns un pelējuma izturība, kā arī pie sliktas kopšanas var ātri sabojāties.
  • alumīnija logi var izcelties ar diezgan pieņemamām izmaksām, savu vieglumu, turklāt tiem ir vienkārša logu montāža, bet tie neizceļas ar labu siltumizolāciju.
  • plastikāta logi jeb pvc logi šodien ir vilabākais variants, jo šie logi izmaksu ziņā ir pieņemami kā arī labi notur siltumu.
    Taču neskatoties uz to kāda tipa logi tiks pasūtīti, tad priekš dzīvojamas telpas vislabākais ir divkāršs vai trīskāršs iestiklojums, tas ir tam, lai sasniegtu labu siltumizolāciju un skaņas absorbācija.

Pakešu logi, palodzes un garāžu vārti, kurā vietā iespējams nopirkt?

Izvēloties ražotāju, kura jumta logi tiks uzstādīti Jūsu mājās, ir rekomendējams pievērsties pāris momentiem. Pirmais jau ir citu klientu atsauksmes, tādējādi ir iespējams saprast, cik tad labi būs logi un palodzes no šī ražotāja. Pats paklapojumu un preču piedāvājums, jo ir labi, ja no vienas vietas iespējams pasūtīt ne vien mājas logus, bet arī atrodami metāla durvis vai garāžu vārti. Svarīga būs logu montāža, to jāizvēlās vien pie kvalificēta darbaspēka, vislabāk, kad to nodrošina pats pārdevējs. Tā kā nemaz nav svarīgi, kāda tieši tipa logi Jums būs – koka logi, pvc vai alumīnija logi, galvenais ir pareiza logu montāža, kas tad nodrošinās savu funkciju izpildi, šo iespējams attiecināt, kad nepieciešamas metāla durvis vai garāžu vārti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.