Kūkas un citi gardumi svētkiem

Mūsdienās mūsu valstī pārtikas piegādes popularitāte kļūst arvien lielāka. Pat neskatoties uz dažādiem ekonomikas lejupslīdes momentiem, gatavo ēdienu piegādes tirgus katru gadu palielinās apmēram par piecpadsmit līdz divdesmit procentiem.

Turklāt saskaņā ar pētnieku redzējumam šī tendence augt turpināsies arī tālāk, tā kā cilvēkiem vienmēr būs aktuāls jautājums, ko meklēt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri vai bulciņas. Pie tam nemaz nav svarīgi vai arī runa iet par restorānu vai vien neliela konditoreja. Arī konditorejas Rīgā, kā arī citās pilsētās sāk piedāvāt tortes pēc pasūtījuma, turklāt papildinot to piedāvājumu klāstu, kur ir likti klāt arī banketi. Turklāt arī maza konditoreja piedāvā cilvēkiem ne tikai sagatavot uzkodas banketam, bet tiek piedāvāta pilnīga banketu ēdienkarte un nodrošināta galda klāšana.

Pasūtīt torti – galvenie principi atbilstoša produkta izvēlēšanai

Pirms tam, kā pasūtīt torti tiešām ir jāatceras uz kādu pasākumu tā ir paredzēta, tā kā, nenoliedzami, konditoreja priekš Jums varēs sataisīt jebko. Tomēr jāielāgo, kad uz dzimšanas dienu nav nepieciešama torte kāzām vai arī otrādi. Patlaban tortes uz pasūtījumu pastāv ļoti daudzveidīgas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Labs risinājums ir opcija pasūtīt torti, kura izgatavota no kūciņām, tad nebūs jāgriež torte, kā arī šis variants varētu būt izdevīgāk nekā sūtīt vienu lielu. Mēs protams zinam, kad konditorejas izstrādājumi un tortes var būt ar diezgan atšķirīgiem pildījumiem. Vienkārš pildījums jau ir populārākā opcija, laikā kad tiek sūtītas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šeit parasti biskvīts tiek mitrināts ar saldūdeni un tiek likta klāt kārta ar augļiem vai ogām. Šis variants būs izdevīgākais. Kaut gan kas to lai zin, varbūt izvēlēties ko interesantu un pasūtīt torti, piemēram, medus vai arī siera kūku? Protams atceraties par noformējumu, bez šaubām tas arī ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.

Kam jākoncentrē sava uzmanība, kad būs rīkoti banketi?

Paši banketi tomēr ir viens no pieprasītākajiem svētku organizēšanas veidiem. Tie tad ir piemēroti kāzām, jubilejām, izlaidumiem un cita veida pasākumiem. Domājot par jebkuru pasākumu, jau ir nozīmīga pareizi sagatvota pati banketu ēdienkarte, obligāti ņemot vērā uzaicināto viesu skaitu. Aizraujoši, ka banketu ēdienkarte ir aprēķināta gramos saistībā ar pasākuma ilgumu. Biznesa banketi visbiežāk iet pāris stundas, šīnī gadījumā uzkodas būs rēķinatas atbilstoši līdz 400g uz viesi. Klajot galdu jubilejai vai izlaidumam, kas turpinās no 4-6 stundām, būs aprēķināts 600-1200 gramiem produktu uz cilvēku liela banketu ēdienkarte. Savukārt kāzas kopā ar tādu lietu, kā tortes uz pasūtījumu, tiek rēķināts līdz pat 1500 gramiem produktu liela banketu ēdienkarte uz vienu cilvēku. Jebkura gadījumā galdu klāšana izbraukumā ir izdevusies tad, kad to rīko pārbaudīta vieta. Savukārt galdu klāšana cenas ziņā jau ir atkarīga no izmantoto produktu daudzuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.