Tortes uz pasūtījumu – padarīs svētkus īpašus

Konditoreja – kas tad uzreiz ienāk prātā? Nenoliedzami tie būtu gardi konditorejas izstrādājumi, piemēram kā saldas tortes vai arī kūciņas. Taču tagad pakalpojuma piedāvājumu klāsts jau ir palielinājies, un vairākas konditorejas Rīgā un arī citur Latvijas pilsētās sāk nodrošināt ne vien uzkodas banketam, bet arī cita veida darbus, kā piemēram, galda klāšana.

Dotais piedāvājums jau ir diezgan iecienīts daudzu cilvēku vidū, tā kā pašiem raizēties par ēdienu tad ir laikietilpīgi un neparocīgi. Kā arī šajā gadījumā tiek sastadīta individuāla banketu ēdienkarte, kas tad tiek adaptēta Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, kā arī pēc tam nebūs jālauž galva, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Uzzini vairāk – www.francumaize.lv/ru/

Galvenās lietas, kam ir jābūt izpildītām pirms Jūs sākat pasūtīt torti

Ņemot vērā to, ka tortes uz pasūtījumu tiks gatavotas konkrētam klientam, tomēr, lai nesajuktu pieejamās variācijās, aplūkosim variantu, kad konditorejas izstrādājumi vai tortes piemēroti pasākumam. Kāzās parasti vēlas sūtīt torti ar vairākiem stāviem un arī ar skaistu rotājumu. Tomēr konditorejas Rīgā iesaka skaitīt apmēram divsimt gramu tortes uz vienu cilvēku, tad jau var izskaitļot priekš sevis, cik tad lielu pasūtīt torti. Protams, ka tortes stils, vislabāk, kad tomēr ir pielāgots kāzas stilam. Laba ideja jau ir konditorejas izstrādājumi ar dažādām garšām. Meklējot torti kolēģim, vislabāk būs tāda veida tortes pēc pasūtījuma, kuras saglabā lietiškumu un nebūs divdomīgas, tas attiecas arī uz pildījumu. Turpretim, mazulim svētkos vislabāk jau ir pasūtīt torti, kas tiešām ir spilgta vai rotāta ar multfilmu varoņiem. Taču labāk, lai paši konditorejas izstrādājumi priekš bērniem, nav ļoti saldi, jo tad bērniem daudz gribēsies dzert un pārāk daudz saldumi nenāk par labu augošam organismam.

Galdu klāšana cenas ziņā būs izdevīgāka kādā restorānā vai konditorejā?

Banketi jau ir viens no pieprasītākajiem svētku organizēšanas veidiem. Banketi parasti piemēroti kāzām vai jubilejām, lieliem izlaidumiem vai cita veida notikumiem. Organizējot jebkuru pasākumu, jau ir būtiska pareizi sagatvota banketu ēdienkarte, obligāti ņemot vērā aicināto cilvēku skaitu. Interesanti, ka pati banketu ēdienkarte parasti būs rēķināta gramos saistībā ar pasākuma ilgumu. Lietišķie banketi visbiežāk iet pāris stundas, šīnī gadījumā uzkodas banketam tiek rēķinātas tikai līdz 400 gramiem uz vienu viesi. Klajot galdu jubilejai vai izlaidumam, kas ilgst no 4-6 stundām, tiek rēķināts 600-1200 gramiem produktu uz cilvēku liela banketu ēdienkarte. Turpretim kāzas skaitot klāt arī tortes uz pasūtījumu, tiks rēķināts līdz pat 1,5 kg produktu, kas nepieciešmi gatavojot banketu ēdienkarti vienam cilvēkam. Taču der atcerēties, ka pasākums būs izdevies un galda klāšana būs augstā līmenī tikai pārbaudītā vietā. Savukārt galdu klāšana cenas ziņā ir atkarīga no tā, cik daudz produktu tiks izmantots.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.