Kā izvēlēties ārdurvis dzīvoklim?

“Manas mājas – mans cietoksnis” – tieši šī ikvienam pazīstamā tēze ir īstenojama vienīgi tad, kad māja ir ne vienīgi komfortabla, bet arī, piemēram, aizsargājoša. Un tieši galveno lomu spēlē pārdomāti izvēlētas ārdurvis dzīvoklim vai privātmājai. Durvīm jābūt drošām un spēcīgām pret uzlaušanas iespējām. Kam jāvelta lielāka uzmanība, iegādājoties ārdurvis dzīvoklim vai arī mājai?

Pirmkārt, tas, ka cena nav īsti kvalitātes rādītājs. Kā piemēram, negodprātīgi izplatītāji jau var pārdot visdārgāko produktu, taču tas nevarēs atbilst klienta vēlmēm. Tāpēc īsti lietpratēji pieiet pie katra klienta personīgi, priekš tam, lai sameklēt labākās ārdurvis privātmājām, ievērojot samērīgu cenas un kvalitātes attiecību.

Metāla ārdurvis: kas būtu jāievēro?

Mēģinot atrast priekš sevis ārdurvis, atceraties pieminēt konsultantam, vai vajadzīgas metāla durvis dzīvoklim vai piemēram mājai, tā kā šajā gadījumā pastāv ievērojama starpība. Pirmā pie tam svarīgākā atšķirība ir tas, kad ārdurvis privātmājām būs tiesa kontaktā ar ārpasauli, tāpēc durvīm ir jābūt stingrām pret augstu mitruma līmeni, temperatūras svārstībām vai klimatiskajām izmaiņām. Šī iemesla dēļ, meklējot dzelzs durvis mājai, jākoncentrē pastiprināta uzmanība drošai slēdzenes izvēlei kā arī durvju aizsargājošo kārtu izmantošanai. Savukārt metāla durvis dzīvoklim var neatbilst šiem nosacījumiem. Un galvenais, uzstādot metāla durvis mājai, būs jābūt drošiem par to, cik laba ir siltumizolācija. Visbiežāk ieteikts likt divas ārdurvis privātmājām, lai taupīt siltumu. Kad izvēlaties jebkura tipa dzelzs durvis pastāv galvenie priekšnosacījumi, kam jāpievērš uzmanība – metāla profila (pamatnes) biezums, ārējas loksnes biezums un tad stiprinājumu esamība. No vienas puses, jo milzīgākas būs minētās vērtības, jo spēcīgākas būs durvis, bet no otras puses, jau ir iespējams neizskaidrojami palielināt visas konstrukcijas svaru, kas tad radīs lielu inerci un atraku cilpu nodilumu.

Kur var nopirkt visdrošākās ārdurvis privātmājām vai dzīvoklim?

Šodienas online vide pasniedz mums iespēju iegādāties preces tiešsaistē, kāpēc gan neaplūkoties metāla durvis dzīvoklim tieši internetā? Bez šaubām ir arī tie, kuriem patīk doties uz salonu un sajust pašiem pieejamos materiālus, šinī situācijā tiešām jau ir labāk iet uz salonu. Bet arī neņemot vērā to, kādu pirkšanas variantu Jūs izvēlaties, izgatavotājam, kas izgatavo ārdurvis dzīvoklim, ir jābūt pārbaudītam kā arī drošam. Būtiska būs iepriekšējā pieredze durvju ražošanā, kā arī mehanizēta darbība, tādā veidā pēc iespējas izvairoties tieši no brāķa. Izvēloties metāla ārdurvis, svarīga ietekme būs kvalitātes un cenas attiecībai, tā kā cenai nav būtu jābūt ļoti lielai, lai varētu saņemt labas kvalitātes produktu. Gan arī būtiski ir, kad tiek sūtītas metāla ārdurvis, ir montāža, kuru katram durvju pārdevējam vajadzētu nodrošināt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.