Kvalitatīvi logi Jūsu ērtai dzīvei

Patlaban jau ir pieejami tik dažādi logi, ka var pat apjukt – koka, alumīnija logi vai arī pvc logi. Tie atšķiras gan pēc to profiliem, gan pēc tā cik liels ir stiklojums, kas ir tas, kas ietekmē to siltumizolāciju.

Mūslaiku tehnoloģijas sniedz iespēju izvēlēties logus no jebkura izgatavošanas materiāla, viennozīmīgi, to kvalitāte tiešām būs laba, taču būs jāizvēlas uzticams logu tirgotājs, kā arī ir pareizi jākopj logi. Tiešam logi ir mājas sastāvdaļa, kas pakļauta saules stariem, mitrumam, temperatūras iedarbībai, tāpēc logu piemeklēšanai jāpieiet nopietni.

Uzzini vairāk – http://logunams.lv/

Koka logi vai pat plastikāta logi, kas vislabāk iederēsies Jūsu mājā?

Patlaban tiešām ir pieejami tik daudz dažādi logi, ka iespējams samulst, kad jāveic izvēle. Tādēļ ir jāsaprot ar ko tad tie atšķiras. Mazās mājās parasti tiek uzstādīti koka logi, tas nodrošina dabisku koptēlu, kas saplūst ar koptēlu. Standartā izmanto priedi logu izgatavošanā, bet dažreiz tiek izmantots arī ozols, kas jau ir pats izturīgākais materiāls. Nav noliedzams, ka, augstas kvalitātes koka logi kalpos ilgi, bet ir jāsaprot, ka tieši šis dabīgais materiāls ir vides ietekmējams. Tāpēc tad ir daudz iespējas ar dažādu apdari metāla profilu veidā. Plastmasas jeb PVC logi tomēr ir vairākuma izvēlēšanās, jo tie izceļas ar izturību un siltumizolāciju, ilgmūžību un arī vienkāršu kopšanu. Un turklāt tagad pakešu logi tiešām ļoti kvalitatīvi un draudzīgi videi. Bet alumīnija logi visvairāk būs ievietoti sabiedriskajās ēkās vai jau rūpnīcas, tā kā viņi tik tiešām ir viegli, bet ļoti izturīgi. Šie logi var izturēt pat svārstības no -50 grādiem līdz pat +50 grādiem, kā arī tie ir ugunsizturīgi, taču tiešām ļoti dārgi.

Kam jāvērš sava uzmanība, kad tiek izvēlēti logi?

Tad, kad tiek izvēlēti plastikāta logi, nemaz nevajadzētu likt uzsvaru uz PVC profilu brendiem, bet labāk būtu dot priekšroku tam logu ražotājam vai pārdevējam, kurš logu tirgū jau ir sevi pierādījis tikai no labākās puses, kā arī ir jau ar milzīgu pieredzi un vēl profesionālu darbinieku personālu. Protams labāk, kad tas ir liels zināms uzņēmums, kurš Jūsu pilsētā strādā vairākus gadus. Uzmanieties nolīgt vienas dienas firmas, kurā ir piedāvāti pakešu logi vai palodzes par viszemākajām cenām, ar lielu garantijas termiņu un daudz vilinošām akcijām. Izvēloties logus un palodzes, sīki izrunājiet ar pārdevēju par logu komplektācijas iespējām, ka arī lūdziet padomu, kā var ietaupīt. Parasti pēc šāda veida sarunām daudz kas paliek saprotams par darbinieka kompetenci. Lūdziet parādīt sertifikātus par to pakalpojumiem un produktiem. Aplūkojiet, kāds ir to piedāvājums, tiešām labi, ja ir piedavāti ne vien PVC logi, bet arī, piem., garāžu vārti un metāla durvis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.