Supošana un laivošana tas ir veids, kā būt tuvākam dabai!

Supošana – tiešām diezgan jauns un jau diezgan ierasts termins vienā. Kas tas īsti ir, pie tam kam ir vajadzīgi sup dēļi? Atpūta ar sup dēļiem tulkojumā apzīmē stāvēt uz dēļa un airēt.

Nemaz nav iespējams apzīmēt precīzu periodu, kad tad uzsāka savu dzīvi Sup dēļi un pati supošana, bet noteikti skaidrs fakts, ka supošana bija dzimusi Havajāsun jau diezgan sen. Sākumā sup dēļi tika lietoti kā vienkāršs pārvietošanās līdzeklis starp salām. Burtiski tas bija vienkārš plosts, taču kas negrima ūdenī, bet virzienu tam noteica airis. Patlaban aktīvā atpūta parasti ietver sevī ne vienīgi tāda veida lietu, kā piemēram, velosipēdu noma, taču uzrodas arī sup noma.

Kādi ir sup dēļi un to veidi

Parasti sup dēļi atšķiras no sērfošanas dēļiem ar to, ka ir daudz garāki un arī platāki, tajā pat brīdī, kad supošana ir profesionālā līmenī, tad šinī gadījumā sup dēļi ir tādi paši kā serf bordi. Tagad ir izveidots liels skaits savādāku dēļu variantu. Universālie dēļi ir atbilstoši atpūtai uz ūdens, dēļi tūrismam, ir labs variants nesteidzīgām pastaigām pa ūdeni, sacensību sup dēļi, ko izmanto sacensībās. Nav noliedzams, ka, nevar aizmirst par sērfošanas dēļiem, savukārt pabeidz iedalījumu cietie sup deļi un piepūšamie. Tad, kad tiek plānoti sup izbraucieni, parasti tiek paņemti piepūšamie sup dēļi. Tie ir ideāli, jo var ņemt jebkur, pie tam dažādas lidostas iekļāva dēļus sporta inventāra sarakstā. Bieži vien piepūšamie sup dēļi pārdošanā ir komplektā ar airi, pumpi, remonta komplektu, drošības pavadu un transportēšanas somu. Nav noliedzams, ka, piepūšamie sup dēļi pieejami ļoti cieti, bet paši sērfotāji izvēlās labāk cietos dēļus.

Buru jahtas noma vai tomēr sup noma, kas ir tas, kas tad ir labākais laika kavēšanas variants?

Mūsdienu iespēju zemē pastāv tik milzīgi daudz dažādu variantu, kā tiek pavadīta aktīvā atpūta, un nebūs svarīgi, vai plānos būs atpūta ar draugiem vai ģimeni, jebkuram gadījumam iespējams sameklēt savējo. Protams mūsdienās pilsētas iemītniekiem tīk daudz ceļot, taču aplūkojiet, kas ir Jums apkārt! Pie mums ir tik daudz variantu, lai Jūsu aktīvā atpūta būtu izcila. Neskaitāmas muižas, kuras ir gleznainajās vietās un kuru piedāvājumā jau ir velosipēdu noma, lai izzināt apkārtni. Ņemot vērā to, ka bieži atpūtas zonas ir pie ūdens, var tikt piedāvāta arī laivu noma vai katamarānu noma, turklāt interesanti, ka arī buru jahtas noma pat ir iespējama, ja esat ārpus Rīgas. Taču, kad tāda veida aktīvā atpūta būs apnikusi, ir neredzēta alternatīva – sup izbraucieni. Supošana Latvijas teritorijā ir vēl diezgan jauns atpūtas veids, bet tajā pat brīdī jau sup īre ir populāra. Un pat ir tie, kuriem ir lētāk iegādāties dēli, nekā tik bieži izmantot tādu pakalpojumu, kā sup īre.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.