Kādi eksistē mājas durvju izlases pamatnosacījumi?

Drošības nodrošināšana un laba siltumizolācija jau ir 2 pamata prasības durvīm. Tas, kad ārdurvis privātmājām vai dzīvokļiem eksistē tiešām milzīgā dažādībā, tikai padara izvēli grūtāku. Protams, sastopamas kā metāla durvis, plastikāta un arī koka durvis. Taču šodien visbiežāk izmantojamās ir tieši metāla ārdurvis, tā kā, piemēram, ārdurvis no koka nav izturīgas pret uguns draudiem, nebūs tik izturīgas un drošas.

Ārdurvis dzīvoklim vai privātmājām atšķiras ne vien pēc to izgatavošanas izejmateriāla, taču arī pēc izolēšanas biezuma, pārsega, slēdzenēm, dizaina, turklāt personalizētā stila piemērošana pārvērtīs Jūsu mājokļa durvis patiesi neatkārtojamas. Bet galvenais bez šaubām ir durvju stiprums

Metāla ārdurvis: ko būs jāievēro?

Mēģinot atrast savas durvis, neizmirstiet precizēt konsultantam, vai vajadzīgas ārdurvis dzīvoklim vai arī mājai, jo šajā gadījumā pastāv ievērojama atšķirība. Pamata kā arī būtiskākā starpība jau ir tas, ka metāla durvis mājai būs virzītas uz ielu, tādēļ tām ir jābūt stingrām pret augstu mitruma līmeni, temperatūras izmaiņām un laikapstākļu maiņu. Šī iemesla dēļ, kad tiek meklētas dzelzs durvis mājai, jākoncentrē pastiprināta uzmanība izturīgai slēdzenes izvēlei kā arī jāprecizē, kāda aizsargājoša kārta tiek izmantota. Bet metāla durvis dzīvoklim drīkst nebūt piemērotas šīm prasībām. Un galvenais, uzstādot ārdurvis privātmājām, ir jābūt pārliecinātiem par to, cik laba ir siltumizolācija. Visbiežāk ieteikts likt dubultas durvis mājai, mēģinot saglabāt lielāku siltumu. Kad izvēlaties jebkuras metāla ārdurvis pastāv pamata priekšnosacījumi, kam jāvērš uzmanība – metāla biezums, ārējās tērauda loksnes biezums kā arī stiprinājumu esamība. No vienas puses, jo lielākas ir minētās vērtības, jo bez šaubām spēcīgākas var būt durvis, bet no otras puses, ir iespējams neizskaidrojami palielināt pašas konstrukcijas smagumu, kas radīs lielāku inerci un atraku cilpu nodilumu.

Dzelzs durvis online vidē vai arī durvju salonā, kur vislabāk pasūtīt?

Mitekļa aizsargāšanu drīkst uzticēt tikai tāda veida sargam, kā piemēram kvalitatīvas dzelzs durvis mājoklim. Un nevajadzētu uzticēties nepārbaudītiem ražotajiem un veikaliem, jo tādā veidā Jūsu māja var palikt neaizsargāta, pie tam nebūtiska ekonomija jau var beigties ar nepatīkamu rezultātu. Līdz ar to meklējot labas kvalitātes metāla ārdurvis, sakumā uzzināt ko izgatavotāju, kāda jau ir viņa slava tirgū. Turklāt noskaidrojiet tieši par vietu, kurā vēlaties pirkt durvis, jo var būt iemaksājot maksājuma daļu, klients var gaidīt metāla durvis mājai pat gadu. Mūsdienās ārdurvis dzīvoklim vai arī mājai var pasūtīt pat interneta vietnē, turklāt, savācot interesējošo informāciju tieši par ražotāju vai arī pārdevēju, tā Jūs varat jau būt droši konkrēti par savu pasūtījumu, kas veikts esot mājās kā arī nezaudējot brīvo laiku, meklējot durvis dažādos veikalos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.