DAŽĀDA VEIDA LOGU IZGATAVOŠANA PĒC PIRCĒJA VĒLMĒM

Logu rāmji, ailes, to izgatavošanas tehnika, izmērs un izmantotie materiāli ir vistiešākie vēstures un laikmeta vēstneši, kas stāsta par arhitektūras tendencēm cauri gadsimtiem. Mūsdienu tendences rāda, ka cilvēki izvēlas pēc iespējas lielākus logus, lai telpā ieplūstu maksimāli daudz dabīgā apgaismojuma. Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena. Mūsdienās ir iespējams izveidot tieši tādus logus, ailes un arkas, kādas ir nepieciešamas klientam un viņa mājoklim ai biroja telpām, bez stresa par to, vai nebūs jāveic pārbūvēšanas darbi.

PLASTMASAS LOGI, KOKA LOGI VAI ALUMĪNIJA LOGI JŪSU MĀJĀM

Pirms nedaudz vairāk kā 20 gadiem PVC logu tehnoloģija kļuva par sava veida nozares revolūciju. Palēnām nomainot koka logus gan dzīvojamām mājām, gan biroja ēkām un skolām, uz plastmasas logiem tie ir redzami lielākajā daļā ēku visā pasaulē. Tieši alumīnija un Pvc logi sāk kļūt par sava veida tendenci. Salīdzinājumā ar PVC un koka logiem, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Sākotnēji varētu šķist, ka alumīnija logi ir smagnēji un visādā citādā ziņā nepievilcīgi, taču, tā nebūt nav. Noteikti, liela vērība jāpievērš logu uzstādīšanai, ne tikai koka un alumīnija logu uzstādīšanas reizēs, bet arī alumīnija logu instalācijas reizēs. ventilācijai telpā ir ļoti liela nozīme un to, lielākoties, regulē tieši pareizi uzstādīti logi, pretējā gadījumā var rasties problēmas ne tikai ar telpas tehnisko stāvokli, bet arī veselību.

KĀDI PAKALPOJUM TIEK NODROŠINĀTI APDARES DARBU LAIKĀ?

Noteikti nevajag aizmirst par palodžu montāžu un apdares darbu kvalitatīvu paveikšanu. Pirms darbu pasūtīšanas, jānoskaidro vai pakalpojuma sniedzējs apdares darbus ietver tāmē vai tie jāpiesaka atsevišķi, lai nerastos pārpratumi. Apdares darbus veic pēc logu montāžas pabeigšanas, jo tas ir beidzamais solis jaunu logu uzstādīšanas procesā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.