KUR IZGATAVOT PERSONALIZĒTU KALENDĀRU?

Ja uzmetam aci kalendāram, kas karājas pie sienas vai stāv uz mūsu darba galdiem, saprotams, ka nekad nedomājam par to, kā tie tiek veidoti, taču process ir interesants, it īpaši reizēs, ja kalendārs ir veidots pēc pasūtījuma. Digitalizācijas laikmetā dzīvojot, ar vien vairāk pierastu fizisku lietu visapkārt, kļūst elektroniskas, tostarp, arī kalendāri, taču klasiska vērtība ir un paliek taustāma.

Tas ir normāls un pierasts ofisa elements, kas kalpo arī reprezentatīvām funkcijām un to ir iespējams maksimāli personalizēt. Kalendāru druka noteikti nav tas darbs, kas būtu jādara pašu spēkiem, jo pieejamas speciālas drukas darbnīcas, kas izveidos lielisku dizainu apvienojumā ar pilnvērtīgu funkciju(skatīt te).

VAI KALENDĀROS REDZAMĀ INFORMĀCIJA TIEK PĀRBAUDĪTA?

Rezultāts vienmēr izdosies, ja darbos, kur svarīgs dizains, iesaistās gan klients, gan izgatavotājs. Daudz tālāko procesu nosaka tieši kalendāra veids un dizains, jo no tā atkarības dažādas tehniskās specifikācijas, piemēram, iesiešanas veids un druka. Aizmirsīsim par izlaistām vārda dienām, nekorektiem datumiem un nepareizām svētku dienām – visa informācija, pirms sūtīšanas uz druku, tiek rūpīgi pārbaudīta. Kalendāros ir iespējams iekļaut jebkādu, klientam svarīgu informāciju. Zelta vidusceļa atrašana visu parametru saderībā, nozīmē lielisku gala rezultātu!

KĀ VEIDOJAS KALENDĀRU CENA?

Ja nemaz ne tik sen šķita, ka drukas darbi un pakalpojumi krīt aizmirstība, tad tie ir atgriezušies ar jaunu sparu, piedāvājot mūsdienīgus pakalpojumus un risinājumus to realizēšanai. Sienas kalendāri, galda kalendāri, kalendāri ar īpašiem attēliem – viss ir iespējams un realizējams, turklāt bez vilcināšanās un augstākajā kvalitātē. Noteiktas tiržās pasūtījumiem cena norādīta par vienu vienību. Ņemot vērā to, ka katrs pasūtījums ir pilnībā personalizējams, tad nedrīkst palaist garām iespēju tikt pie sava kalendāra.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.