KUR MEKLĒT DRUKAS DARBNĪCU?

Ne tikai privātpersonas, bet arī dažāda lieluma uzņēmēji ļoti labprāt joprojām izmanto drukas pakalpojumus. Drukas pakalpojumu, tā pat kā jebkāda veida citas preces un pakalpojuma cenu, ietekmē dažādi faktori. Ja šos faktorus izdodas optimizēt, tad klientiem ir iespējams piedāvāt zemu, konkurētspējīgu cenu un teicamu, kvalitatīvu rezultātu. Tā pat kā interneta veikalu darbības princips ļauj piedāvāt labas cenas un citus piedāvājumus, arī cita veida pakalpojumu sniedzēji var optimizēt savu piedāvājumu. Cenu optimizācija ir lieliska pievienotā vērtība, kas patiks visiem.

Tās lieliski var samazināt uz pašapkalpošanās rēķina, jo ne visiem procesiem ir nepieciešama cilvēka klātbūtne. Tātad, makam draudzīgu drukas pakalpojumu ir iespējams nodrošinot pašapkalpošanās iespēju, automatizējot lielāko daļu pakalpojuma kopumā un piedāvājot tikai tos pakalpojumus, ko klienti tiešām izmanto.

Ieskaties šeit – https://budgetprint.lv/veikals/uzlimes/!

KUR PASŪTĪT UZLĪMES?
Lai veiksmīgi reklamētu savu uzņēmumu un tā piedāvājumu, daudzi izvēlas uzlīmju drukas piedāvājumu, jo tas ir ērti, ātri un cilvēkiem vienkārši patīk dažādas uzlīmes. Arī privātpersonām ir iespējams izgatavot uzlīmes dažādām vajadzībām. Uzlīmēs ir lielisks veids kā piesaistīt jebkura vecuma klientu uzmanību. Uzlīmes var izgatavot kādas sirds vien kāro – lielas, mazas, kantainas, apaļas un tādā skaitā, kāds nepieciešams. Uzlīmju drukas cena svārstās. Galvenokārt atkarīga no izmēra un formas, un papīra uz kura uzlīme tiek printēta. Jāpiebilst arī, ka loma ir tam, kad uzlīmēm jābūt gatavām – jo ātrāks izgatavošanas laiks, jo mazliet lielāka cena. Piemēram, uzlīmes, kas drukātas uz baltas un glancētas plēves, kas jāizgatavo diennakts laikā izmaksās vidēji 25 eiro par simts gabaliem un 27 eiro par 200, tātad – jo lielās pasūtījums, jo zemāka cena.

CIK MAKSĀ VIZĪTKARŠU IZGATAVOŠANA ONLINE?
Maldīgi uzskatīt, ka vizītkartes ir kritušas aizmirstībā un reti kurš tās izmanto. Gluži otrādi, tās piedzīvo sava veida otro elpu, jo ar vien vairāki uzņēmumi rūpējas arī par savu vizuālo tēlu un kvalitāti klientu acīs. Vizītkaršu druka, līdzīgi kā ar uzlīmēm, notiek piesakot pakalpojumu internetā, izvēlēties formu un izmēru, augšupielādējot attēlu un dizainu un izvēloties piegādes laiku. Vidēja cena par 100 vienībām ir 10 eur bez PVN, taču cenas atšķiras no dažādiem izvēlētajiem parametriem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.