Ar ko aizdevums internetā atšķiras savā starpā tieši no Banku kredītiem?

Pateicoties internetam, aizdevums mūsdienās var tikt izsniegts arī neizejot no mājām. Tas jau ir samērā parocīgi šodienas dzīves ritma ietekmē. Kā arī, kredīti internetā ļauj taupīt laiku kā arī naudu, braucot uz Banku, kā arī gaidīšanu rindās, kā tas parasti ir bankās. Kā var tikt saņemti kredīti internetā, kas tad jāņem vērā, kad tiek izvelēts aizdevums, vai cik droši būtu nosūtīt savus datus nebanku kredītiestādēm?

Vislabāk būtu saprast atbildes uz šiem jautājumiem jau pašā sākumā, lai bez bailēm lietot online kredītus. Mēģināsim uzzināt vairāk tālāk.

Cik tad izdevīgi tad ir kredīti interneta plašumos?

Mēģinot izpētīt to cik aizdevumi online ir izdevīgi, jāsāk ar plusiem un vēl mīnusiem.
Interneta aizdevumu priekšrocības:
Laika taupīšana – ātra pieteikuma izvērtēšana un momentāla naudas ieskaitīšana sniedz iespēju aizņēmējam iegūt nepieciešamo summu jau divdesmit, trīsdesmit minūtēs pēc tam kā iesniegts pieteikums. Tajā pat dienā kredīts internetā tiks izsniegts pieteicējam.
Pieejamība – aizdevums var tikt izsniegts bez konsultācijas, bet izvēles produkts jau tiek skatīts patstāvīgi, apskatot un iepazīstoties noteikumiem mājas lapā.
Minimālās prasības – priekš tam, lai būtu noformēts kredīts internetā, pamatā būs jāuzrāda vien pase un telefona numurs. Citas iestādes pieprasa elektroniskas dokumentu kopijas. Gadījumā ja pieteicējs piesakās uz nelielu summu, kreditētājs var arī nepieprasīt informāciju par kredītvēsturi un arī maksātspēju.
Galvenais cēlonis tam, kādēļ kredīts online tomēr ir tik ļoti populārs, ir tā saņemšanas ērtums un arī vieglums. Tomēr, padarot vienkāršāku kredīta pieteikumu izskatīšanu, kredītiestādes saskaras ar to, ka maksājumi par kredītu var būt kavēti. Šajā situācijā kreditori palielina nosacījumus pret naudas atgriešanu.
Lai kompensētu iespējamos zaudējumus, nebanku kredītiestādes jau ir spiestas:
Noteikt ierobežojumus attiecībā uz finansējuma summu, ko tad var saņemt aizņēmējs;
Paaugstināt procentu likmes;
Samazināt aizdevuma līguma termiņa ilgumu.
Neskatoties uz visām priekšrocībām un trūkumiem, kad tiek ņemts kredīts, tomēr ir jāizvērtē tā nepieciešamība un vēl būtu jāsaprot tas, ka pats aizdevums vienmēr ir jāatgriež.

SMS kredīti – ātri un bez jebkādas ķīlas

SMS kredīts jau ir mikrokredīts, kas tiks saņemts, nosūtot pieprasījumu kredītiestādei ar īsziņu. Tāds aizdevums ir vienkāršs un sniedz iespēju saņemt naudu, neizejot no mājām, pie tam nemaz nav nepieciešama pieeja interneta pieslēgumam. Latvijā sms kredīti jau sen zināmi un iedzīvotāju vidū tāds aizdevums ir diezgan pieprasīts.
Galvenie ieteikumi kredītņēmējam ir:
SMS kredīts jāpiesaka tikai drošā kredītiestādē, kura ir tiesīga piedāvāt kreditēšanas pakalpojumus. Šajā jomā pastāv daudz krāpniecības gadījumu.
Rūpīgi izvērtējiet nepieciešamību aizņemties, tā kā % ātrajiem kredītiem jau ir ļoti lieli, kā arī kredīta termiņš ir īss.
Iepirkšanās mīļotājiem SMS kredīti dažreiz kļūst par ieradumu, tā kā tas ir ļoti pieejams. Mēģiniet sev uzstādīt robežas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.