KVALITATĪVI LOGI JEBKURAM KLIENTAM.

Logu rāmji, ailes, to izgatavošanas tehnika, izmērs un izmantotie materiāli ir vistiešākie vēstures un laikmeta vēstneši, kas stāsta par arhitektūras endencēm cauri gadsimtiem. Līdzās ventilācijas un arī dekoratīvai nozīmei, logi ir vienīgais dabiskās gaismas avots jebkurā telpā. Arhitektūra kopumā ir liels vēstures liecinieks un stāstinieks, jo parāda stilu, tendenču un laikmeta notikumu gaitu. Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām.

PVC LOGI, KOKA LOGI VAI ALUMĪNIJA LOGI JŪSU MĀJĀM!
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Pakešu logi, jeb plastikāta logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Pastāv opcija izvēlēties arī alumīnija logus. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Šāda veida logi mēdz kalpot četras reizes ilgāk par plastikāta un koka logiem, as tos, principā, padara mūžīgus. Maldīgi uzskatīt, ka alumīnija logi bojās ēkas vizuālo un tehnisko stāvokli, jo alumīnija konstrukcija ir viegli pielāgojama fasādei un tie arī labi izskatās. Logu montāža ir pats svarīgākais posms visā procesā, jo kvalitatīvi materiāli un pareiza uzstādīšana ir svarīga arī ventilācijai, jo neuzkrāsies kondensāts, kas bojātu logu ailes un radītu labvēlīgu vidi pelējuma sēnītei un tamlīdzīgām problēmām.

IEKŠĒJĀS UN ARĪ ĀRĒJĀS APDARES DARBI PĒC ALUMĪNIJA LOGU MONTĀŽAS.
Iekšējā un ārējā apdare ir svarīgas logu montāžas komponentes. Iekšējā un ārējā apdare sevī ietver kosmētisko darbu veikšanu pēc logu montāžas un arī palodzes uzstādīšanu gan iekšpusē, gan ārpusē. Veicot apdares darbus pēc logu montāžas, jāņem vērā arī sienu tehniskais stāvoklis un tas, no kāda materiāla tas ir būvētas. Daudzi klienti izvēlas sadarboties arī pēc logu montāžas un pasūta arī vārtu izgatavošanu un uzstādīšanu. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkams, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.