Moderns poligrāfijas pakalpojums – uzlīmju izgatavošana, kā arī tieši tās pieprasījums mūsu laikmetā

Uzlīmes ir attēli, kuri jau tiek izgatavoti tieši uz pašlīmējošas virsmas, jeb, brīvas formas papīra vai speciālas plēves, kas paredzētas tādu drukāto materiālu līmēšanu uz dažnedažādām virsmām. Uzlīmes pamatā izmanto, kā mārketinga rīku. Kā arī konkrēti šāda tipa poligrāfija mūsdienās būs populāra, šo uzlīmju izgatavošana ļauj veikt veiksmīgu reklāmas kampaņu ar minimālām izmaksām. Šis mārketinga veids jau ir ļoti pieprasīts tirdzniecības, kā arī servisa salonos, kur vienmēr atrodas liels klientu pūlis. Ar īpašas apaļas uzlīmes atbalstu var pasniegt faktus potenciālajiem pircējiem, kad šajā vietā tiek rīkota kāda akcija vai tiek piedāvātas atlaides vai arī tika izgatavots pavisam jauns produkts.

Lasīt vairāk –https://budgetprint.lv/veikals/uzlimes/

Dažādu uzlīmju drukas specifika

Interesanti, bet uzlīmju izgatavošana, kā arī atbilstošas metodes izvēle būs atkarīga no krāsas izvēles, attēla, tirāžas, izejmateriāliem un cita veida faktoriem, arī cena ir no tā atkarīga. Pieprasītas tehnoloģijas, kā pasūtīt un drukāt uzlīmes:
-Digitālā druka. Šeit nav nepieciešams sagatavošanās etaps, tādēļ ir izdevīga uzlīmju druka nelielām tirāžām, bet, palielinoties klienta pasūtījuma daudzumam, pašizmaksa nesamazināsies.
-Fleksogrāfija. Tieši šī tehnoloģija tiks izvēlēta, ja tiek pasūtīta uzlīmju druka milzīgā skaitā – no piecdesmit tūkstošiem gabalu. Tehnoloģija jau ir atbilstoša darbam ar tiešām atšķirīgiem materiāliem, attēls būs kvalitatīvs un ar spilgtām krāsām.
-Termopārneses vai arī folija uzlīmju druka. Šī metode izdevīga nelielām tirāžām, kas ir no 1000 vienībām. Tam nepieciešams īpašs printēšanas aparāts. Šajā gadījumā var darboties ar kartonu, tekstilizstrādājumiem, papīru, sintētiskiem materiāliem. Tāda tipa apaļas uzlīmes būs izturīgas pret UV starojumu, kā arī temperatūras izmaiņām.
-Ofseta druka. Piemērots drukāšanai uz kartona un papīra. Šinī gadījumā drukāt uzlīmes izdevīgi vidēji lielām tirāžām.
-Termo druka – Līdzīga termopārneses drukai, taču ar sliktākas kvalitātes rezultātu. Atbilstošs tādu produkcijas aplīmēšanai, kuriem būs īss glabāšanas laiks – apmēram 3 līdz 4 mēneši.
-Karstā druka jau ir ideāli piemērota uzlīmēm, kas būs etiķetes. Attēls tiek pārvietots uz uzlīmes virsmu zem spiediena, ņemot vērā noteiktu temperatūras režīmu. Pieejams drukai uz plēves vai auduma, ādas, izmantojot hologrāfiskas vai metāliskas krāsas. Drukas termiņu nosaka tas, cik sarežģīta ir druka, sūtījuma daudzums un cita veida parametri.

Kur tad uzlīmju druka būs vislabākā?

Kā viens no galvenajiem jautājumiem, kas būtu jāuzdod priekš sevis, būtu tieši tas, ar ko tad vēlaties darboties – ar starpnieku, mārketinga kompāniju vai arī ar drukāšanas firmu. Piemēram, liela tipogrāfija ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi apliecina to, ka klienta pasūtījums un vēlēšanās tiks sadzirdētas, un, ekonomējot līdzekļus, tiks sameklēts labākais variants priekš Jums, kur pati uzlīmju druka, cena, kā arī piegāde klientam būs tik ļoti labi saplānota, ka Jūs būsiet apmierināts. Mēģiniet uzzināt vairāk informācijas par pašu uzņēmumu, lasiet rekomendācijas internetā no klientiem. Gadījumā ja pasūtījums ir neparasts un sarežģīts, šajā gadījumā labāk būtu sazināties ar drukas veikalu un apspriest nianses ar menedžeriem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.