Angāru un garāžu būvniecība

Saliekamie angāri ar to zemām izmaksām un vēl ar īso celtniecības laiku ir gandrīz aizvietojis tradicionālās tehnoloģijas, ko pielieto garāžu vai angāru būvniecība. Mūsu laikmetā cementa un citu līdzīgu materiālu garāža ir pagātne.

Aizvien vairāk tiek izvēlēta tāda veida garāža, kur var izmantot bezrāmja tehnoloģiju, lietojot dažādas metāla konstrukcijas. Tas skaidrojams gan ar ātru uzstādīšanu, kā arī salīdzinoši izdevīgu cenu.

Uzzini vairāk – https://domusbuve.lv/pakalpojumi

Saliekamās garāžas vai metāla angāri – variāciju iespējas

Angāri savstarpēji atšķiras tikai pēc metāla konstrukcijas un materiāla no kā tiek izgatavoti. Metāla angāri ir vispieprasītākie, jo izceļas ar vienkāršo uzstādīšanu, īsa termiņā, bet ar labu gala rezultātu. Ir kantaini metāla angāri, kur jumta segumi ir no metāla, pie tam pats angāru garums ir neierobežots. Angāri, kas ir lokveida, izceļas ar to, ka to jumta konstrukcijas veido loku, kas parasti ir izgatavots no gofrēta profila loksnēm. Laba lieta ir angāri, kas ir siltināti, šajā gadījumā jumta uzlikšana tiek veikta piemērojot sendvičaveida paneļus no poliuretāna. Mūsdienās jumta izveide angāriem ir diezgan dažāda, kas ļauj to pielāgot ikviena klienta vēlmēm. Turpretim, metāla garāžas, kas ir laba opcija priekš auto stāvvietas, atšķiras gan pēc izmēriem, gan pēc jumta konstrukcijas. Biežāk atrodama garāža ar divslīpju jumtu, bet ir pat veidi, kur pielietota vienas slīpnes jumta izveide – vertikāla vai ari horizontāla.

Bruģēšana vai arī garāža, kurā vietā var saņemt pakalpojuma piedāvājumu?

Jūs esat izraudzījušies pie kā tiks pirkti Jums nepieciešamie angāri vai garāža, bez tam pakalpojumu klāstā ietilpst bruģa ieklāšana? Tagad svarīgākais ir pārliecināties, ka šīs metāla garāžas vai angāru jumta konstrukcijas ir drošas un kvalitatīvas, bet bruģēšana notiek saskaņā ar tehnoloģijām. Tomēr, lai būtu par to drošiem, atrodiet pieejamās klientu atsauksmes, kā arī vēlams, lai kompānijai būtu ne tikai pāris gadu pieredze, šajā gadījumā Jūš zināsiet, ka piemēram, bruģa ieklāšana notiks kvalitatīvi. Kā arī garāžu un angāru būvniecība tiks izpildīta kvalitatīvi un tiks izmantoti piemēroti jumta segumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.