Ko tieši iespējams izgatavot uz pasūtījuma?

Jaunu mēbeļu atrašana kā arī iegādāšanās būs nopietnākais mājas iekārtošanas posms. Pašas mēbeles, pirmkārt, ir ērts, taču tanī pat brīdī interjera objekts pardomātā dizainā.

Mūsdienu mēbeļu veikali patīkami pārsteidz pat piekasīgakos klientus, bet bieži tiek konstatēts, ka jau gatavā plaukta, kumodes vai arī TV iekārtas pirkšana paliek par salīdzinoši par pavisam neiespējamu uzdevumu, tādējādi nav atbilstošs mēbeļu izmērs, gadījumā, kad dzīvoklim vai mājai ir nestandarta izvietojums. Turklāt, ja dzīvokļa iekārtošanai būs vajadzīgs atbilstošs stils, konfigurācija un pašu krāsu kombinācijas, vieglāk izvēlēties mēbeles pēc pasūtījuma, tādējādi īstenojot savu ieceri. Tagad vairāki pārdomātu mēbeļu izgatavotāji, kuri grib atrast ceļus pie visiem to pircējiem, ar lielāko prieku piedāvā tādu servisu, kā mēbeļu ražošana pēc individuālā klienta pasūtījuma.

Vannas Istabas mēbeles kā arī cita veida mēbeles pēc klienta pasūtījuma jau ir diezgan ierasta pircēju izvēle šodien. Telpu stili paliek noslīpēti kā arī ļoti labi izplānoti, tādēļ vajadzīgas ne tikai virtuves iekārtas pēc pasūtījuma, ko tieši parasti izvēlās pircēji, taču arī cita veida mēbeļu izgatavošana pēc individuālām skicēm. Šodien iespējams izgatavot jebko, taču noteikti ir jāsaprot, kad šajā gadījumā izmaksas būs citas nekā, piemēram, jau gatavajām mēbelēm. Brīdī, kad tiek pasūtīts iebūvējamais skapis, tam standartā ir bīdāmās durvis pēc pasūtījuma, pie tam ar spoguli. Tas būs izdevīgāk nekā veramās durvis un arī ērtāk. Iebūvējamās virtuves pāris gadus atpakaļ bija kaut kas jauns, bet tagad mums jau ir pierasts, ka, gadījumā ja vajadzīgas virtuves iekārtas, šajā gadījumā vislabāk būtu konkrēti tie mēbeļu veikali, kuri varētu izgatavot to pēc individuāla pasūtījuma. Vannas Istabas mēbeles arī bieži pasūta, jo vienkārši var sameklēt skapīti zem izlietnes, taču ietilpīgi iebūvētie skapji vannas istabā ir pēc pasūtījuma. Kaut gan protams ir liels piedāvājums ar tāda veida mēbelēm kā TV iekārtas, arī tās klienti diezgan bieži sūta, tāpat arī kā pārējās viesistabas mēbeles, jo īpaši, gadījumā ja viesistaba ir apvienota ar virtuvi.

Virtuves iekārtas un iebūvētie skapji – viss vienā vietā vai pie dažādiem ražotājiem?

Ja Jūs ļoti interesē mēbeļu ražošana pēc Jūsu personīgajām fantāzijām, šajā gadījumā būs jāskatās tādi mēbeļu veikali, kuri ir sevi pierādījuši kā arī nopelnījusi labas klientu atsauksmes. Protams, virtuves iekārtas uz pasūtījumu ir ilglaicīgs darbs, taču drošam izgatavotājam ir jāiekļaujas termiņā, kas noteikts līgumā. Lielās sāncensības dēļ, mēbeļu veikali, kas ražo virtuves mēbeles, standartā nodrošina arī kā tikai bīdamās durvis, gan arī tādas mēbeles pēc pasūtījuma, kā iebūvējamais skapis. Bez šaubām, jo plašāks piedāvājuma klāsts, jo labāk ir pasūtītajam, bet tas nav tā vienmēr. Galvenais, lai virtuves mēbeles pēc pasūtījuma nekļūst par gadu ilgu projektu. Tādēļ izvēloties mēbeļu veikalu, kur sūtīt sev mēbeles pēc pasūtījuma, lasiet klientu atsauksmes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.