DAŽĀDI LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI FIRMĀM UN PRIVĀTPERSONĀM

Dažāda veida kravu pārvadāšana ir bijusi aktuāla visos laikos, vien agrāk tā bija ievērojami ekskluzīvāka privilēģija kā mūsdienās. Viss tas, ko varam sameklēt veikalu plauktos, ir vairāku loģistikas servisa kopuma rezultāts. Viss, sākot no lietas radīšanas, līdz nonākšanai pie patērētāja, ir loģistikas procesu kopums.

Lielos uzņēmumos šo darbu veic atsevišķas  loģistikas kompānijas, savukārt, mazāka izmēra firmas un ražotnes, labprāt lieto loģistikas firmu konsultācijas. Kravas taksometrs, konteineru pārvadājumi, vietējie un starptautiskie kravu pārvadājumi ir tikai niecīga daļa no visa loģistikas pakalpojumu piedāvājuma. Tiek nodrošināti visa veida kravu pārvadājumi, ieskaitot gaisa un jūras ceļus.

Uzzini vairāk – https://www.ursus.lv/kravu-parvadajumi/avio-kravu-parvadajumi.html

PRIVĀTA PIEEJA KATRA KLIENTA VAJADZĪBĀM.

Vairāki loģistikas risinājumi tiek piemēroti konkrēta klienta aktuālajām vajadzībām, lai sniegtais pakalpojums būtu piemērotākais un atbilstošākais optimāla risinājuma saņemšanai Loģistikas pakalpojumi sevī ietver arī kravu apdrošināšanu un muitas brokeru pakalpojumu. Visi pakalpojumi tiek piemēroti, balstoties uz kravas specifiku, kas sevī ietver arī negabarīta kravas transportēšanu. Neatkarīgi no tā, vai krava tiek pārvadāta ar kravas auto, avio, dzelzceļu vai kuģi vai ar velosipēdu – visam procesam ir jābūt pārdomātam un kvalitatīvam, lai mērķauditoija, pēc lieliska servisa saņemšanas būtu gatavi turpināt sadarbību arī nākotnē.

KĀ TIEK PĀRVADĀTAS KRAVAS VISĀ PASAULĒ?

Skaidrs, ka kravu transportēšanas veidi ir atšķirīgi. Tieši tā pat atšķiras arī kravas, ko vajadzīgs pārvadāt, tādēļ vajadzīgs noskaidrot zelta vidusceļu, kas sniegs visoptimālāko un labāko izpildi kravu pārvadājumiem. Vispopulārākais kravu pārvadāšanas veids, nenoliedzami ir auto kravas. Šāds kravu pārvadāšanas veids ir viegli organizējams ne tikai pārvadāšanai pa Eiropas ceļiem, bet arī citur pasaulē. Savukārt, ja īpaši sensitīvu kravu ir vajadzīgs nogādāt galamērķī pēc iespējas ātrāk, tad labākais risinājums būs avio pārvadājumi. Viens no lētākajiem un izdevīgākajiem risinājumiem ir arī pārvadājumi izmantjot dzelzceļu, jo šādi ir iespējams pārvadāt arī nestandarta kravas veidus. Nedrīkst nepieminēt arī vissenāko kravu pārvadāšanas formu – jūras ceļus. Pakalpojums tiek nodrošināts ne tikai kravu pārvadāšanai uz lielākajām eiropas, bet arī uz pasaules ostām Malaizijā, Singapūrā un pat ASV.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.