GALDA KLĀŠANAS PAKALPOJUMI RĪGĀ

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr svarīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu kūku celt galdā viesiem. Lielisks galdu klāšanas pakalpojuma sniedzējs ir viena no lielākajām panākumu atslēgām jebkurā pasākumā, tādējādi, ja esat izvēlējies klāt banketa galdu, iesakām laicīgi iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu.

Konditorejas Rīgā bieži var piedāvāt ne vien galda klāšanas servisu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka stila ēdienu kā arī konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Kad nāk tuvāk dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Bez Šaubām netrūkst ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, jo šī ir ļoti pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs vienmēr!

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/produkcija/

KONDITOREJAS PRODUKTU PASŪTĪŠANA BANKETIEM.

Jebkurš, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pirkt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai piedāvātā cena pēc iespējas būtu piemērota piedāvājumam. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr būs mazliet dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un iegādāt jebkurā mirklī, tālab ar to ir jārēķinās pasūtījuma veikšanas brīdī.

ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMS BANKETOS.

Banketa galda klāšana ir vēl viens izplatīts sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Šis pakalpojums ir tik pat populārs un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Dažāda stila banketi telpās un arī ārpus tām, būs ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu viesu paēdināšanai. Lielu lomu banketa galda klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tāpēc pircējiem vēlams no sākuma iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galda klāšanas kompāniju. Saprotams, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan dažādu citu blakus pakalpojumu sakarā. Pasūtījums ir augstākās kvalitātes, svaigs un, loģiski,  gatavots īsu brīdi pirms celšanas galdā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.