FOTOGRĀFIJAS UZ AUDEKLA

Ņemot vērā to, ka sienas aizņem lielāko daļu no telpas, tās darbojas kā lielisks palīgs telpu iekārtošanai. Ar dažādām detaļām un aksesuāriem ir iespējams telpu vizuāli paplašināt vai samazināt, piešķirot nepieciešamos akcentus.

Izplatīts veids kā to izdarīt, ir pie sienām izvietot dažāda veida kanvas ar sev tīkamu apdruku. Kanva ir audekla gabals, kas tiek pārvilkts uz koka rāmja un, pēc tam, uz tā var gleznot, zīmēt vai pat apdrukāt. Visbiežāk esošie un potenciālie klienti izvēlas kanvas apdrukāt ar kādu sev aktuālu, mīļu un svarīgu foto, ko ir iespējams izveidot arī kā kanvu kolāžu. Kolāžas uz sienām vislabāk izvietot ar vidēji piecu cm atstarpi. Uzzini vairāk šeit!

KĀ JĀKOPJ KANVA?
Kanva nebūs vienkārši apdrukāts auduma gabals. Mūsdienās veidotās kanvas tiek apstrādātas ar īpašu laku, lai tās būtu vieglāk kopt, kā arī tās kalpotu ilgāk – attēls neizbalētu, nesmērētos. UV staru ietekmē attēls var sākt izbalēt vai pat deformēties, šādā veidā kanvas attēlu vai arī kolāžu sabojājot un arī padarot estētiski nebaudāmu. Lai kanva kalpotu ilgi, to vajadzīgs laiku pa laikam tīrīt ar mīkstu lupatiņu. Attēla kvalitātei būs viena no galvenajām lomām kvalitatīvas apdrukas rezultātam. Minimālais fotogrāfijas izmērs, ko printēt uz kanvas, ir divi MB. Taču, ja runājam par formātiem, tad apdrukai pateicīgākie ir.jpg un arī .png formāti. Kanvas tiek izveidotas, visiežāk, vienas darba dienas laikā.

KĀ UZZINĀT KANVAS CENU?
Foto kanvas izgatavošanas cena ir atkarīga no atšķirīgiem kritērijiem. Kanvas cena visbiežāk tiek noteikta balstoties uz to, vai vajadzīgs izgatavot vienu kanvu, vai kanvu kolāžu. Tālāk svarīgs rādītājs cenas noteikšanā kalpo kanvas izmērs. Ir iespējams izgatavot dažādas kanvas izmēros no 20×30 cm līdz pat 120×180 cm. Kanvu cena svārstās no dažiem desmitiem eiro par mazāka izmēra kanvas apdrukāšanu, līdz pat pāris simtiem eiro par lielizmēra druku.To, kā kanva izskatīsies uz sienas, ir iespējams uzzināt jau brīdī, kad tiek veidots pieteikums elektroniski, bez tam, šādi arī iespējams izvēlēties kanvas izmēru, formu, veidu un arī efektus, kas tiek piemēroti attēlam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.