GALDU UN KRĒSLU ĪRE – LABA IESPĒJA LIELU PLĀNU REALIZĒTĀJIEM

Kāzas, koncerti, labdarības pasākumi vai korporatīvi – lai vai kāds pasākums jums būtu padomā, bez krēsliem un galdiem tajā nevarēs iztikt. Ko darīt, ja esat atradis lieliskas telpas, taču tajās nav mēbeļu?

Te gudrākais atrisinājums ir mēbeļu noma, kas piegādās vajadzīgās mēbeles prasītajā daudzumā, sākot no galdu  un krēslu noma, beidzot ar garderobes statīvu nomu. Dizainakresli.lv piedāvā iznomāt elegantus un ergonomiskus krēslus un galdus, tāpēc krēslu un galdu īres jautājums ir pavisam viegli atrisināms – nu jums tikai atliek saorganizēt visu pārējo.

Dizainakresli.lv piedāvā 3 veidu galdu nomu. Jums vajadzētu apskatīt “West” modeli, kam ir elegantas un izliektas metāla kājas, modeli “Arthur”, kas noderēs banketiem, un amizanto stāvgaldu “Moriss”, kas ir apaļš un neaizņem daudz vietas.

Krēslu noma ir aktuāla ne tikai kāzām vai korporatīvām ballītēm – tā var kļūt vajadzīga arī organizējot konferenci. Jāpatur prātā, ka konferences parasti ilgst vairākas stundas, tāpēc neapšaubāmi svarīgi izvēlēties krēslus, kuros kuros viegli šo laiku ir pavadīt.

Nomai tiek piedāvāti vairāk kā piecu veidu krēsli, kas ietver sevī gan rotaļīgi apaļus krēslus, gan slaidus un elegantus krēslus, gan praktiskus un minimālistiskus krēslus, kas aizņem pēc iespējas mazāk vietas. Lai vai kuri no šiem krēsliem jūs interesētu, tie visi ir ļoti viegli sakomplektējami un pārvietojami, tāpēc jums tikai atliek pieņemt lēmumu.

Cik apjomīgu pasākumu esat izdomājis realizēt? Vai kāzas ar simtiem viesu? Varbūt konferenci ar 200 dalībniekiem? Jebkurā no šiem gadījumiem dizainakresli.lv visticamākais spēs izpildīt jūsu prasības, jo, piemēram, vienas kolekcijas krēsli pieejami pat 250 eksemplāros.

Galdu īre kāzām vai krēslu īre konferencēm nav vienīgās mēbeles, kas nepieciešamas, jo nereti vajadzīga arī garderobes noma vai vismaz garderobas statīvu noma. Dzīvojot Latvijā, kur laiks mainās salīdzinoši bieži un negaidīti, sanāks ļoti neveikli, ja, viesiem ierodoties, izrādīsies, ka nav kur atstāt ne mēteļus, ne lietussargus. Arī šajā jautājumā dizainakresli.lv darbinieki būs īstie cilvēki, kam prasīt padomu – viņi palīdzēs atrast optimālo risinājumu garderobes daļai, kas būs funkcionāla, taču neaizņems daudz vietas. Kopīgiem spēkiem jūsu pasākums izdosies!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.